Egy macskát lehet bent tartani a házban?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 05:17
1/4 anonim válasza:
Milliók tartják a lakásban, úgy is, hogy sosem engedik ki. Szerinted? ...
2/4 anonim válasza:
Itt aszongyák a zenyimek, hogy lehet egyet is, de négyet jobb.
3/4 anonim válasza:
Lehet de szerintem elég nagy kínzás ha nem biztosítod neki a szükségleteit. Pl. az Animel planeten szokott lenni az a macskás fickó aki olyan kezelhetetlen macskákat "szelídít". Azok a macskák mind bentiek. Én el se tudnám képzelni hogy úgy elvaduljon a kinti macskám. És mindig kiderül hogy nincs elég területe stb. Ez egy kinti macskával soha nem történhet meg egy bentivel igen. De utána ha a gazdi jól csinálja nem szokott baj lenni szóval lehet csak mindent jól kell csinálni. De szerintem kint is remekül el van és én csak akkor engedem be ha otthon vagyok. Mondjuk így nagyobb az esély hogy elütik stb. de elég kevés autó jár errefelé szóval errefelé nyugodtan ki lehet engedni.
4/4 anonim válasza:
Természetsen lehet.Sőt!!Még jobb is.Perzse egészségesebb ha kint van de elüthetik meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!