A macskát miért nem lehet megenni?
Disznó rendben, liba rendben, szarvasmarha rrendben, kacsa,rendben,
Macskát miért nem eszünk? Miért más egy liba a macskától? Az nem dorombol a simogatasra?
A ragadozók megevése nem jellemző a kultúránkra.
Ettől még meg lehet enni, csak idegen a szokásainktól.
Valamilyen oknál fogva az ember nem sorolta be őt a táplálék állatok közé.
A macskát inkább az egerek és patkányok vadászatára tartotta a kutya is inkább másként segítette az embert.
Ráadásul igencsak szimpatikus, kedves állatok az embernek valahogy nincs szíve megenni őket. Igaz egy kismalac is aranyos meg a ló is ugye... de a fene se tudja de hozzájuk nem volt gusztusa az emberiségnek. De lehet, hogy egy két helyen megették régen őket.
mert házikedvenc ahogy a kutya is a mi kultúránkban ,plusz amit előttem is írtak
amúgy tarts libát és cicát rájössz...
akkor ehetsz kutyát is nem?vagy ez ilyen nem szeretem a macskát ezért provokálok kérdés?
és a kutyát? a tengerimalacot? a hörcsögöt?
egyébként, pl. annyiban más a libától, hogy ragadozó. speciel én nem eszem húst, de aki eszik, az is csirkét, disznót, stb. tehát nem ragadozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!