Panelba lakom, és nagyon szeretnék egy cicát. Milyen fajtát ajánlotok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 15:11
11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
és nem karmolja szét az ágyat? vagy nincs vele különösebb gond?
2009. nov. 24. 20:08
12/17 anonim válasza:
Vegyél nekik cica kaparófát vagymit. És akkor nem az ágy, stb bútorok lesznek a karmok áldozatai. Szerintem is menhelyről válassz cicust, mert ők örökké szeretni fognak ♥
13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm:) onnan fogok,csak még anyut meg kell győznöm:(
2009. nov. 24. 21:16
14/17 anonim válasza:
Nekem is két sima házicicám van lakásban. Semmi gond nincs velük. Rögtön megtanulták az almot használni, nem kaparnak szét semmit. Egyedül a növényeim bánják. :) Meg a kis csetreszeket rakd majd el a polcokról, mert eltüntetik őket. :)
15/17 anonim válasza:
hát ha még anyukádat kell győzködni akkor mindenképpen menhelyit vagy interneten/ismerőstöl hozzatok a fajtatitzták 80 ezrnél kezdődnek.
16/17 anonim válasza:
Szia. Mi is panelban lakunk. Nekünk egy sziámi cicánk van. Az egyik ismerősünktől fogadtuk be mert babájuk született. Nagyon okos, el van egyedül is egész nap de játék kell neki. A kaparófa sem hátrány. Már meg sem lennénk nélküle:)
17/17 anonim válasza:
Én rövid szőrűt ajánlanék de végülis te tudod milyet szeretnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!