Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám (3 hónapos) és nem...

A cicám (3 hónapos) és nem eszik, de jön- megy, nem lázas, hasmenése van, és ha adok neki bármit, hányt. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

2 napja nem eszik, hasmenés (most már csak ilyen átlátszó evés széklet)és ha beadom neki a gyógyszert, kihányja.

Ez csak gyomorrontás ugye? Kimenni nem megy, lakásban van.

Bélelzáródás nem lehet, mert akkor nem székelne. Ugye?

2009. nov. 22. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Most mit vársz tőlünk. Van egy kölyökmacskád, akinek bármi baja lehet. Honnan tudjuk? Az orvos is csak vizsgálat után tudja megmondani. De lassan kiszárad. Milyen gyógyszert akarsz neki beadni? Ha 2 napja nem marad meg benne semmi akkor infúzió kell nem ráolvasás.

Vidd orvoshoz!

2009. nov. 22. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyébként oltott macska? Ha nem akkor fertőző betegsége is lehet.
2009. nov. 22. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy férges. Volt már féreghajtva? A kismacskáknál gyakori, az enyém is férges volt amikor megtaláltam, sokat hányt. Majd egy szem gyógyszer és egy nap elteltével megszűntek a tünetek (elpusztultak és kijöttek a férgek).

Vidd el állatorvoshoz!

2009. nov. 22. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:

OFF

Az első egy bunkó. Szerencsétlen kérdező, talán tapasztalatokat hallana, hogy valakivel volt-e már hasonló, és hogy az illettőnél mi volt a probléma.

Nem a hülye beszólásokat.

Az meg alap, hogy vigye el állatorvoshoz, ezt minek szajkózni?

Mellesleg ha már 2 napja ez van, akkor miért csak most kérdezel? Kb. 2 napja kérdeztél volna itt, és mostanra már tényleg a dokinál kéne lenned.

Gyógyszert szerintem ne adj neki, akár kijön belőle akár nem, mert fogalmad sincs mi baja.

2009. nov. 22. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:

én első

Ez tetszik. Lebunkózol, aztán leírod ugyanazt amit én. Kösz, hogy egyetértesz velem.

2009. nov. 22. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha egy cica hányik és hasmenéses több napja, akkor ott komoly probléma van. Vidd dokhoz azonnal.
2009. nov. 23. 19:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Jólvan, na:)

Köszönöm a válaszokat.

Nincs pénzem állatorvosra, azért nem vittem el. Vizet végig ivott. És ma már evett is, és NEM HÁNYT!

Valószínű egy kis vírus okozta vagy gyomorrontást, mert már jobban van. Játszik is, ugrabugrál:).

Csak kíváncsi voltam hátha vkinek a cicájának ilyesmi tünetei voltak.

2009. nov. 24. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:
ja rendszeresen van féreghajtva, tehát nem ez volt a baj.
2009. nov. 24. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!