Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 éves 8 hónapos vizsla...

1 éves 8 hónapos vizsla kutyusom 2. szor tüzel, de amikor hazajöttem kihányta a kajáját, és hasmenése volt. Ez normális? A szomszédok hivtak, hogy nagyon sír, és erre jöttem haza.

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel a tüzeléshez semmi köze.

Benyalhatott esetleg valamit és akkor lehet pl. bélgyulladása. Érdemes orvoshoz vinni ha megismétlődik.

2011. febr. 7. 16:39
 2/12 A kérdező kommentje:
lehetséges, hogy vírus? az a baj az állatorvosokkal nálunk, hogy egy kutyusomat már megöltek, mivel nem vagyunk gazdagok, leszarják mi van a kutyánkal:( úgy tudom a főtt rizs jó erre...
2011. febr. 7. 16:46
 3/12 Ninna ♥ ***** válasza:
23%
Mindenképpen diétáztasd, főtt csirkét + rizst kapjon csak, és víz mindig legyen előtte. Jutalomfalatnak se kapjon semmi mást, ez legyen a szigorú diéta minimum 3 napig. A bélgyulladáshoz ez kevés, orvosnak látnia kell, mert több injekcióra és gyógyszeres kezelésre is szüksége van, ha tényleg bélgyulladásról beszélünk, de még ez sem biztos. A tüzeléshez szerintem sincs semmi köze..
2011. febr. 7. 16:55
 4/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ!

valaki irta, hogy az ő kutyája is igy reagálja le, amúgy úgy látom, hogy a viselkedése normális. ha holnapig nem javul ha kell elviszem másik városba orvoshoz

2011. febr. 7. 17:07
 5/12 hell-ikon ***** válasza:

Egy sima gyomorrontás miatt nem szoktak a kutyák sírni, akármennyire is hány meg hasmenése van.

Jóval komolyabb dologról lesz itt szerintem szó, amin nem segít a diétás étrend. Nem akarok vészmadárkodni, de sürgősen orvoshoz vinném.

2011. febr. 7. 17:30
 6/12 A kérdező kommentje:
a vizslák nagyon gazdisak a mienk meg pláne, ő mindenért sír ha nem vagyunk ott vele, de holnap mindenképp orvoshoz fogom vinni nem kockáztatok...
2011. febr. 7. 18:20
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Adj neki napi 2 Bolus Plus tablettát 3 napig és semmi baja nem lesz! Ha ilyen problémája van mindig ezt kell adni,állatorvosunk mondta.Gyógyszertárban lehet kapni.
2011. febr. 7. 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:
57%

Ja és kedves Ninna ♥ írod itt az okos infókat ....

Tájékoztatásúl közlöm,hogy a gyomor és bélgyúlladás erős fájdalommal és véres széklettel jár!!...

2011. febr. 7. 20:11
 9/12 A kérdező kommentje:

Fájdalma nem hiszem h van neki, most is itt alszik mellettem. Hasmenése van még, majd reggel kiderül h a kaját hogy bírja.

köszönöm a válaszokat.

2011. febr. 7. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Megsúgom neked venomancer, h a bélgyulladás nem mindig jár erős fájdalommal... tudom, mert pár hete volt mind a két kutyámnak, és azon kívül, h ment a hasuk és/vagy hánytak semmilyen fájdalmat nem mutattak. Az orvos is csak a bélhangok alapján állapította meg.
2011. febr. 7. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!