1 éves 8 hónapos vizsla kutyusom 2. szor tüzel, de amikor hazajöttem kihányta a kajáját, és hasmenése volt. Ez normális? A szomszédok hivtak, hogy nagyon sír, és erre jöttem haza.
Nagy valószínűséggel a tüzeléshez semmi köze.
Benyalhatott esetleg valamit és akkor lehet pl. bélgyulladása. Érdemes orvoshoz vinni ha megismétlődik.
köszönöm a választ!
valaki irta, hogy az ő kutyája is igy reagálja le, amúgy úgy látom, hogy a viselkedése normális. ha holnapig nem javul ha kell elviszem másik városba orvoshoz
Egy sima gyomorrontás miatt nem szoktak a kutyák sírni, akármennyire is hány meg hasmenése van.
Jóval komolyabb dologról lesz itt szerintem szó, amin nem segít a diétás étrend. Nem akarok vészmadárkodni, de sürgősen orvoshoz vinném.
Ja és kedves Ninna ♥ írod itt az okos infókat ....
Tájékoztatásúl közlöm,hogy a gyomor és bélgyúlladás erős fájdalommal és véres széklettel jár!!...
Fájdalma nem hiszem h van neki, most is itt alszik mellettem. Hasmenése van még, majd reggel kiderül h a kaját hogy bírja.
köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!