3 hónapos kiscicának 2 napja hasmenése van. Elmúlik vagy vigyük orvoshoz?
Figyelt kérdés
A cicát 3 napja egy menhelyről hoztuk el, ott azt mondták nem megy a hasa, nincs betegsége, csak annyi, hogy kicsit sovány. Elhoztuk és rá egy fél napra kezdődött az egész.2009. júl. 16. 21:28
1/12 anonim válasza:
Megvoltak a kezdő oltásai? Mert ha nem akkor előfordulhat, hogy hazafele elkapott valamit. Én biztos, hogy elvinném orvoshoz. Mert van egy kiscica betegség, aminek ez a tünete. Ha mégsem viszitek orvoshoz, akkor itassatok vele sok vizet. Jut eszembe, tejjel itatjátok? Mert ha nem szokott hozzá a szervezete, akkor valószínű, hogy attól van hasmenése.
2/12 anonim válasza:
Tejből csak laktózmenteset szabad adni a cicáknak, mert a rendes tejtől hasmenésük lehet.
3/12 anonim válasza:
Adjatok neki diétás kajcsit, rizst, szárazkaját, ha megy a hasa továbbra is akkor orvost javaslok.Tejet ne adjatok neki, mert a cicák laktóz érzékenyek amitől szintén hasmenésük van. Idősebb cica székletlazítására lehet tejet adni, de egyébként nem jó nekik! Azért néha én is adok nekik, de csak mert szeretik.
4/12 A kérdező kommentje:
Kezdő oltásai megvannak, és igen ivott tejet, bár annyira nem nagy mennyiségben
2009. júl. 16. 21:41
5/12 anonim válasza:
Az mindegy, hogy mennyi tejcsit ivott, okozhatta az a hasmenést! Innentől kezdve ne adj neki! Az én cicámnak hetekig volt hasmenése, átvészeltük szerencsére diétával.Neki is csak kiskorába volt ez és a befogadása után. Lehet, hogy idegi alapon van? de biztos elmúlik, nyugi!
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor innentől csak víz és diétás kaják, köszönöm a válaszokat
2009. júl. 16. 21:59
7/12 anonim válasza:
adjál neki inni mindig kammilla teát,mert az görcs,és gyulladás csökkentő
sok sikert!:D
8/12 anonim válasza:
Írta valaki előttem a száraz kaját, próbáld meg két napig csak azt adni neki, az én cicámnál ettől elmúlt a hasmenés.
A kamillateát egy macska sem issza meg, azzal inkább ne kisérletezz. Tejet tényleg ne adj neki.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi remélem be fog válni. Akkor mostantól csak víz és száraz kenyér:)
2009. júl. 16. 22:23
10/12 anonim válasza:
Nem száraz kenyér!!!!
Száraz macskatáp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!