Az nem baj h a másfél hónapos kiscicának nagyon piszkis, sáros a füle belüről? Hogy binám kitisztitani? Mivel?
a fül érzékeny.szerintem ne nyúlj hozzá.
vidd inkább szakemberhez,biztos ami biztos.
Egyáltalán nem biztos, hogy az, de ezt csak orvos tudja megállapítani, úgyhogy én is azt mondom vidd el.
Az én cicámnak is ilyen barnás kosz volt a fülébe (pedig fajta tiszta cica), és akárhányszor mentünk a dokihoz, mivel mindig más van a rendelőben, így mindig csináltak tesztet, mert nekünk is atkára gyanakodtak, de végül mindig kiderült, hogy kosz :D Fülpiszkálóval ők kitakarították, és mondták, hogy otthon csak vizes vattával szabad a peremét. Kiscicáknál jellemző és normális ez, múltkor voltam macskakiállításon és a legtöbb fajta tiszta cicának is volt ilyen kis lerakódás a fülében (pedig egy kiállításra csak egészséges állatot engednek be). Nézesd meg, hogy biztosra kizárt az atkát, és ha nem az, akkor csak tisztíttasd ki neki és kész is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!