Melegítsem a kiscicának, vagy ne?
Figyelt kérdés
Konzervet vettünk, de elég nagy, nem eszik belőle sokat a kiscica.Hűtőbe tároljuk,hogy ne romoljon meg.
Ha adok neki enni,melegítsem meg egy kicsit?
2011. szept. 19. 15:42
1/9 anonim válasza:
Langyosítsd, szobahőmérsékletig. Melegebbre ne.
2/9 anonim válasza:
neked is jól esik a meleg étel, nem =)?
neki is
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell melegíteni. Elég ha előtte etetés előtt kiveszed hogy át vegye a szobahőmérsékletet.
4/9 anonim válasza:
csak ne legyen forró, ha az ujjadat beledugva langyosnak picit melegnek érzed akkor tökéletes=) előző voltam
5/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy langyosra, meg tudja enni.
Köszönöm,hogy írtatok.
2011. szept. 19. 15:56
6/9 anonim válasza:
Úgy is csinálhatod, hogy egy kanál forróvízzel összekevered. Nekem ez jön be, mert a mikróban melegített nem tetszett. Arra viszont készülj fel, hogy 3-4 napnál tovább ne tárold, mert még a hűtőben is megsavanyodik, fura szaga lesz. Ha lassan fogy el, felezd el és rakd a mélyhűtőbe a felét.
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben utolsó, fagyra teszek le, mert nagyon lassan fogy..
Köszi
2011. szept. 19. 17:08
8/9 anonim válasza:
Szobahőmérsékletet támogatom, ha nem eszi meg, törd össze neki kisebb darabokra.
9/9 anonim válasza:
ma 16:10 vagyok:lehet kapni alutálcás konzervet, ami csak 100 g. Az biztosan elfogy 2 nap alatt, és még ha nem is teszed hűtőbe, egy napot kibír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!