Hol keressem a kölyköket?
Figyelt kérdés
Ma reggel amikor a csontokat és tejeskenyeret adtam ki a macskáknak észrevettem ,hogy az a macska amelyik állapotos volt nincs meg.Valószinüleg valami istentelen helyre kölkedzett le. A másik anyamacska még szeptember vége felé szült 6 kicsit.Azok a padláson voltak de ezeket ott sem találom.Hoza szoktak ilyenkor bújni?Na meg ugye ,hogy az Ivartaéanítás hülyeség??Az egyik ismerősöm állandóan ezt az ivartalanítás maszlagot hajtogatja nekem.Az meg bent tartja A MACSKÁJÁT MEG FÉSÜLGETI JAJJJ...hát ugye ,hogy nem kell azt igy elkényeztetni?2013. nov. 20. 14:29
11/12 anonim válasza:
Ha keresni akarod őket, akkor olyan helyen nézd, ami kicsi és eldugott. Pl fás kamra a fák között. Használatlan holmik között. De nem tesz jót a kicsiknek ha össze vissza vannak piszkálva, nyomizva. Meleg és biztonságos hely kell nekik.
12/12 anonim válasza:
Oké,hogy fikázzátok..nem ezzel van a baj...hanem,hogy vannak emberek,akiknek tényleg nincs pénzük ivartalanításra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!