Hol keressem a kölyköket?
Figyelt kérdés
Ma reggel amikor a csontokat és tejeskenyeret adtam ki a macskáknak észrevettem ,hogy az a macska amelyik állapotos volt nincs meg.Valószinüleg valami istentelen helyre kölkedzett le. A másik anyamacska még szeptember vége felé szült 6 kicsit.Azok a padláson voltak de ezeket ott sem találom.Hoza szoktak ilyenkor bújni?Na meg ugye ,hogy az Ivartaéanítás hülyeség??Az egyik ismerősöm állandóan ezt az ivartalanítás maszlagot hajtogatja nekem.Az meg bent tartja A MACSKÁJÁT MEG FÉSÜLGETI JAJJJ...hát ugye ,hogy nem kell azt igy elkényeztetni?2013. nov. 20. 14:29
1/12 anonim válasza:
Gratulálok. Remélem olyan helyen van, ahol nem találod meg és "szerez" magának egy értelmes gazdát, aki ivartalanítja. Igen, most ítéltél halálra 1-6 kiscicát.....
2/12 anonim válasza:
Majd előjön enni az anyamacska, amikor éhes lesz. Ezer helyre lefialhatott.
3/12 Imola Ágnes válasza:
SZerintem ez kamu kérdés....ekkora idióta nem tud internetet használni...
4/12 anonim válasza:
Csont meg tejeskenyér, mikor a macska húsevő??!!
"Na meg ugye ,hogy az Ivartaéanítás hülyeség??Az egyik ismerősöm állandóan ezt az ivartalanítás maszlagot hajtogatja nekem.Az meg bent tartja A MACSKÁJÁT MEG FÉSÜLGETI JAJJJ...hát ugye ,hogy nem kell azt igy elkényeztetni?"
Jó nagy idióta vagy bázzeg! Te vagy a macskásnő???
5/12 anonim válasza:
Persze! :D Az elején leírja, hogy mennyire keresi őket, aztán a végén, meg, hogy minek velük foglalkozni? Majd megdöglenek! :D
6/12 anonim válasza:
Valaki megint unatkozik! :-) Sivár egy élete lehet.
7/12 A kérdező kommentje:
Mivan??
1.Kiváncsi vagyok ,hogy az anyacicák milyen helyekre szoktak kölkedzeni
2.Kiváncsi vagyok ,hogy mi a vélaményetek az ismerősöm véleményéről.
2013. nov. 20. 17:15
8/12 anonim válasza:
Ha jövőre szeretnél 30 macskát, 2 éven belül meg 100 vagy ennél több macskát akkor ne ivartalanítsd. Nem vagy normális . Tejet amúgy sem ehet a macska. Nekem 12 macskám van, most kezdtem el ivartalanítani őket. Muszály. Így is sok állat szenved az utcán és össze vissza az ilyen emberek miatt. A disznóhoz gondolom hívtok állatorvost mert azt megeszitek! Ha a gyerek beteg ő is megy orvoshoz. Gondolom a macskáid nem kapnak állatorvosi ellátást. INKÁBB IVARTALANÍTSD ŐKET.!
9/12 A kérdező kommentje:
Mi?!Tejet miért ne kaphatnának a macskák??Ez milféle hülyeség?
2013. nov. 20. 18:48
10/12 anonim válasza:
Ez nem hülyeség. Nem tudják megemészteni. Olyan hasmenést okoz, amit nem lehet megállítani vagy csak nagyon nehezen! A kismacskáknál még veszélyesebb. A hasmenés miatt lefogynak és kiszáradnak. Olvass utána. Vagy googleba írd le. Az állatorvosok is megmondják. Nekem meg nincs okom hazudni. Bár, kétlem hogy te oda is jársz. A legtöbb ember már megijed 3000 ft hallatán. Pedig így mentene meg egy életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!