17 éves cicám, lefogyott, az utóbbi pár napban már alig eszik. Holnap viszem állatorvoshoz. Felkészülni a legrosszabbra azaz hogy esetleg elaltatják nem tudok, már a gondolattól is elsírom magam? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Gyűlölök mások előtt sírni, nagyon zavarban érzem magam miatta, viszont ha esetleg(bár remélem nem így lesz) elaltatják az én kicsikémet biztosa nem fogom tudni visszafogni magam. Valakinek van valami tippje,hogy hogy kerüljem el a kétségbeesett zokogást majd? :/2013. szept. 27. 16:38
31/34 A kérdező kommentje:
Nem reggel 8 ig hanem "csak" 7-ig tartott .Elírtam.
2013. nov. 11. 11:21
32/34 -Evetke- válasza:
Együttérzésem. Az én cicáim 16 évesen mentek el, idén, márciusban. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy „csak macskák voltak, minek sírsz”, mert Neked családtagok voltak, és igenis gyászold meg őket.
Én is megfogadtam, hogy ha odakerülünk, nem sírom el magam, hát végül hónapokig bőgtem.
Én azt a tanácsot kaptam az állatorvostól, hogy minél hamarabb legyen új kiskedvenc a háznál. Megfogadtam. A gyász és a fájdalom idővel enyhült, nagyon-nagyon nehezen, és ha eszembe jut, most is bármikor elsírom magam. A beszerzett kiskutya és kiscica nagyon sokat segített, csak ajánlani tudom, hogy minél hamarabb legyen Nálad is új kisállat. Nem fog az előző helyébe lépni, más lesz, más lesz a személyisége, másképp fogod szeretni, de ugyanannyira.
33/34 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom.:( Maximálisan átérzem a helyzetedet. Aznap bementem mert kezelésre volt időpont de mondtam,hogy sajnos már nem tudom hozni a macskekot, az asszisztens csaj jött ki előbb és a hosszú részvétnyilvánítás után ő is egyből kérdezte,hogy van-e másik állatka a háznál,mert ilyenkor azt ajánlják,hogy fogadjunk örökbe egyet.Viszont ezzel nincsen baj,mert nagy állatosok vagyunk. Így van otthon 2 cica és két kutya még. Mind fiatalka. 1 és 4 év közötti. Imádom-szeretem őket de valahogy nem nőtt egyik se úgy a szívemhez mint Ő. :( Ráadásul a cicák, mivel pont "kamaszkorban" vannak folyton kint vannak,felfedeznek(kertes házban lakunk), szinte csak enni és aludni járnak be.:( Itt csak az idő fog segíteni úgy vélem.
2013. nov. 13. 11:26
34/34 -Evetke- válasza:
Ha a kutyák is fiatalkák, vidd őket kutyaoviba, kutyasuliba, kezdd el őket tanítani. Sok időt és energiát igényel, és nagyon hasznos nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!