17 éves cicám, lefogyott, az utóbbi pár napban már alig eszik. Holnap viszem állatorvoshoz. Felkészülni a legrosszabbra azaz hogy esetleg elaltatják nem tudok, már a gondolattól is elsírom magam? Bővebben lent.
En nem vinnem el.
Maradjon otthon, a megszokott, szeretett kornyezeteben veled, szeretgesd, simogasd.
Ha nincs fajdalma, nem szenved, ne az allatorvosi rendeloben legyen vege az eletenek az asztalon.
Mi is igy voltunk par honapja, amikor a 10 eves cicank meghalt, nem vittuk el, este meg simogattam, mondtam neki, hogy nagyon szeretem, es reggelre elaludt, nem ebredt fel tobbe.
Latnad, ha szenvedne, hidd el.
Ha meg ugy is dontesz, hogy altatas, akkor is hazaviheted, es kimegy az orvos hazhoz, es otthon altatja el.
nagyon szurkolok h minden rendben legyen ! :) reméljük nem kerül rá sor de ha ez számít valamit én is hihetetlenül zokognék de szerintem ezzel a legtöbb ember így van . gondolj arra h te eddig mindig megadtad a cicának amit csak lehetett és boldogságban élt.egyébként ha télleg szenved az altatás a legjobb megoldás neki :(
jobbulást nektek és télleg a legjobakat :)
én sem szoktam sírni mások előtt, de mikor a cicámról kiderült h menthetetlen de próbálták megmenteni, 5 órát zokogtam az állatkórház egyik rendelőjében vele folyamatosan..Nem hinném h ilyenkor eszébe jut bárkinek a külvilág egyáltalán..
de drukkolok a cicádnak, lehet csak egy átmeneti rosszabb időszak!!
Es amugy nyugi, az allatorvosok megszoktak ezt.
Amikor en vittem a beteg cicamat, meg csak beleptunk az ajton, csak zokogni tudtam.
Mondta az orvosom, hogy olyan hetuk volt, hogy nagyon sokan sirtak, mert sok beteg allatot vittet.
Minden gazdi sir, aki szereti a cicajat, kutyajat.
Ha családtagként szeretted (ahogy én is családtagként kezelem és kezeltem is a cicáimat), akkor természetes, hogy igenis meggyászolod. Aki ezt nem képes felfogni, az vagy érzelmileg degenerált, vagy soha nem volt szeretetteljes kapcsolata semmiféle állattal, de még talán emberrel sem.
17 év nagyon szép kor egy cicánál. Gondolj arra, mennyi szép percet adtatok egymásnak, és szeretgesd, tedd széppé utolsó napjait.
Légy erős, az elmúlás sosem könnyű.
Köszi szépen, igyekszem.:) Voltam ma vele dokinál, igazából nem nagyon tudott semmiféle tanáccsal szolgálni, mert megvizsgálta és azt mondta,hogy tény,hogy jóval soványabb mint aminek lennie kéne de elvileg makk egészséges. Fogai rendben, szóval biztos nem az akadályozza a kajálásban.(Erre is gondoltam ugyanis). Azt mondta,hogy ez sajnos az öregedéssel jár.:/
Kaptunk pár tippet mondjuk,hogy melyik fajta kajákat kellene adni neki, megpróbáljuk azokkal hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!