Állatorvoshoz hámban és pórázon?
Macskámnak még nincs szállító doboza, de amúgy semmi dobozba nem marad meg. Pórázon nagyon szépen viselkedik, szoktuk sétáltatni és arra gondoltam hogy ráraknám a hámot és kézben elvinném (kb. negyed óra). Persze ha nagyon le akar menni akkor leraknám kicsit aztán felvenném és mennénk tovább.
Szerintetek?
Attól függ milyen a macsekod!
Az én 15éves macskám kézben, póráz/nyakörv/hám minden nélkül elvan, ha a rendelőbe közelebb jön egy kutya, simán ráfúj vagy lever neki egyet :D Az emberek meg csodálkoznak, hogy macskát még így minden nélkül nem is láttak.
Dehogy fog rád furcsán nézni, nincs mindenkinek szállító doboza.
Ha nagyon aggódsz hívd fel, hogy tudna-e kölcsönözni neked egyet, de azért akkor értelemszerűen el kell menned, és csak utána viheted a macskát is.
De szerintem semmi probléma nem lesz, viszed kézben, ha kutya van a közelben, akkor simogatod, hogy rád figyeljen és ne akarjon menekülni, hiszen akkor csikar. A rendelőben pedig ne menj közel kutyákhoz (és más állatokhoz se, nehogy még valamit elkapjon), így nem lesz "veszekedés" sem az állatok között. Ha valakinek a kutyája nem bír magával, akkor kérj elnézést, hogy nem dobozban vitted, de igazából az ő hibája is, mert kell, hogy tudja fegyelmezni az ember a kutyáját. Ha meg nem bírja, akkor annak is boxban kellene lennie, szóval...
Nyugodtan vidd el így.
Attól függ, hogy miért viszed?
Ha kap valami injekciót, nem biztos, hogy hazasétál veled, hozhatod végig ölben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!