Vecsésen melyik állatorvoshoz érdemes menni? Kit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Macskámat szeretném elvinni, nagyon lesoványodott, féreghajtózva volt, stb.. semmit nem használt, többször hányt, és emellett nagyon sokat eszik. Dr. Sahin-hoz nem szeretném vinni, mert nagyon drága, és előző állatunk ott volt, nem jó eredményekkel zárult a kezelése. Dr. Stark Róbertről vélemények?2013. júl. 6. 10:52
1/7 anonim válasza:
Csak egyszer voltam még csak nála (korábban Orbán doktorhoz jártunk éveken át...) a rendelőben, épp "csúcsforgalom" volt, úgyhogy a nála dolgozó Dr. Gazsi Nórához kerültünk. Nem tett rossz benyomást. De hogy valójában milyen, az másodjára-harmadjára derülne úgyis ki. De ez az egy rendelő, két orvos,egy asszisztens, két páciens plusz a "kisérők" nem volt jó megoldás.
2/7 A kérdező kommentje:
És Orbán doktorról valami vélemény?
2013. júl. 6. 11:16
3/7 anonim válasza:
Orbán doktor nagyon jó...volt. :/ sajnos felette is eljárt az idő(am minden tiszteletem az övé,rendes ember)
mi már a Sahin-ba járunk,nagyon kedvesek és hozzáértőek,kutúrált a hely.
4/7 anonim válasza:
Orbán doktor meghalt tavaly nyáron...
6/7 anonim válasza:
Stark Robi a legjobb, szívesen ajánlom :)
7/7 anonim válasza:
Nekem ahány ismerősöm a Stark hoz járt mind azt mondja nagyon csúnyán műt és a legkisebb műtétek után is hatalmas hegek maradnak egyébként a Sahin sem drágább a starknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!