Vigyem állatorvoshoz a kismacskákat?
Kismacskáknál nem ritka a fosás,:)
Lehet tejet ivott, tisztán, NA azt nem szabad nekik adni, mert attól foshatnak.
Szerintem nem akkora a baj,.
Hát nem volt túl jó ötlet, ez ebből is látszik!
Jobb, ha elviszed őket, nem tudni, ilyen kicsinek (mert azért még kicsik) mennyire gyorsan és hogy tudnák kiheverni. Lehet hogy gyomorrontás,mivel a szalámi mondjuk akár lehet zsíros is, ezért lehet, hogy megülte a gyomrukat. Szerintem egy odavisszát a dokihoz mindenképpen megéri!
Mivel még újak nálatok, lehet a helyváltozás miatt, megilletődtek és azért, van hasmenésük :)
Új hely miatt.
PL : ha egy általános iskolás új suliba kerül --> szakközépbe, akkor ugye a változás miatt görcsöl,esetleg fogy.-
Szóval szerintem a környezetváltozás miatt van ez. :)
Ne izgulj a szalámi miatt, nem a nekik megfelelő táplálék az biztos, de gondolom nem tonna számra tömted beléjük. Emiatt igazán fölösleges dokihoz vinned őket.
Ezt én sem értem... a nem alomba való pisilést/kakilást. Nekem 2 macsekom van, de kezdettől azt használták.
Így ebben is azt tanácsolnám, hogy legyél velük türelmes és mutasd meg nekik akár többször is az almot. Szerintem ha megszokják nálatok a helyzetet, akkor minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!