Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen extra tudással rendelke...

Milyen extra tudással rendelkezik a ti cicátok?

Figyelt kérdés
A miénk alomja az erkélyen van. Ha végzett és fázik, mert soká engedjük be, akkor a hátsó lábával jól megrugdossa az ajtót:)
2009. nov. 4. 14:03
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha éhesek, leülnek elénk, elkezdenek nyávogni. Ekkor megkérjük: "Gyere és mutasd meg, hogy mi kell!" Erre odamegy a tálkához, és afelé áll, amiben nincs semmi: tej, víz vagy kaja.

Ha fognak egy egeret, vagy patkányt, hazahozzák megmutatni.

Ha megyünk haza, akkor futnak a kocsi elé.

Az egyik meg tavaly Karácsonykor bemászott a kocsi motorterébe és elvittük egy olyan 10km távolságra. Onnan hazavontattunk egy másik kocsit, majd itthon hallottuk, hogy nyávog a kocsi alatt. De azóta is mindig a motortérben alszik, ha fázik. Tehát nálunk induláskor nem olajszint ellenőrzés megy, hanem macskahelyszínelés.

2009. nov. 5. 13:30
 32/40 anonim ***** válasza:

Az előző cicám ki tudta nyitni az ajtókat úgy,hogy ráugrott a kilincsre,rákapaszkodott,és a súlyával lehúzta.. Aztán beballagott a nyitott ajtón :) Ha a bejárati ajtó előtt cipőt látott,mindig belerakott egy kis labdát vagy üveggolyót az összesbe. A vendégek néha meglepődtek :D

A mostani cicám ha meghallja a kulcscsörgést már jön az ajtó elé,és vár :) Ha paskolom az ágyat a kezemmel,akkor felugrik,szóval tudja hogy hívom :) Folyamatosan nyávog,néha el lehet hülyülni vele,hogy kérdezek valamit, ő meg a maga módján "válaszol",így beszélgetünk :) Ha fáj a hasam akkor felmászik rá,összekuporodik és ott fekszik :) És így is alszunk-ha háton fekszem a hasamon alszik,ha hasonfekve akkor a hátamon :) Imádni való kis szőrmók,imádom. Igazi családtag már :)

2009. nov. 5. 14:07
 33/40 anonim ***** válasza:

15:22 vagyok, az utolsóról jut eszembe. A régi cicám mindig összegyúrt alufóliával(?) játszott. Nem tudom, az-e a neve, az a fényes, zörgős. :D Egyszer láttam rajta, hogy valamit csinált. Veszem fel a bakancsomat... Nem megy bele a lábam. Megnézem, mi van ezzel? Egy alufóliagolyó van benne. Amint megláttam, a macska elszaladt. :D Venném fel a másikat, a macsek visszasündörgött, és kintről leselkedik. Hát ezt sem tudom felvenni, ebben két alufóliagolyó van. :D Cicókám közben boldogan leselkedett kintről, hogy mit reagálok... :D:D:D

Másik. A mostani cicám néha, ha úgy tartja a kedve, a virágföldbe pisil. Egyszer nagyon kikotorta, állt mindenhol a föld. Mentem oda, rácsaptam az orrára. Sértődötten elvonult, majd mikor kezdtem feltakarítani, visszajött, hót nyugodtan leült mellém, és kiröhögött. :D

Ezek nem extra tudások, de olyan édi, muszáj volt leírnom. :)

Az már talán beszámítható extrának, hogy ha tanulok, odajön, felkapja a szájába a ceruzámat/tollamat és egyszerűen elvonul vele, hogy ne azzal foglalkozzak. :D Sőt, volt, hogy a cigimet is elvitte, mintha tudná, hogy káros. :D

2009. nov. 5. 14:20
 34/40 anonim ***** válasza:
a cipős nálunk is megvan, csak nálunk műanyag kupakot rak bele a vendégek cipőjébe:D
2009. nov. 5. 14:54
 35/40 anonim ***** válasza:

Az én Szemem ha akar valamit mindig másképpen nyávog.Ha ki akar menni, ha wc-re akar menni, ha éhes és ha tej kell neki.

Imádja a savanyú káposztát,paradicsomot,kukoricát. ha valami érdekli amivel játszani lehet azt a szájába kapja és nem adja oda senkinek,hanem el szalad vele. Ja és kergeti a kutyát az meg szalad előle és tart is tőle.

Imádom, mert az én Szemem.

2009. nov. 6. 22:00
 36/40 anonim válasza:
A mi macskánk kaparja az ablakot, ha be akar jönni. Az ajtót úgy nyissa ki, hogy bukfencel.
2009. nov. 7. 10:36
 37/40 A kérdező kommentje:

Szerintem is tudnak "beszélni". Csak figyelni kell, és egy idő után különbség fedezhető fel a nyávogás és nyávogás között! Az a legmókásabb, amikor "csevegünk a mindennapi dolgainkról" és ő készségesen válaszolgat.

A főtt kukoricát imádja a miénk is. Oltári finnyás, de ezért még két lábra is képes állni:)

2009. nov. 8. 10:07
 38/40 anonim ***** válasza:
Nah akkor komolyan véve a kérdést, (én voltam akinek "megcsinálja az adóbevallását , bocsi :((() Nos az enyém a wc-be pisil. De tényleg, nem kamu! Feláll rá, a két hátsó lábát kiterpeszti, és oda pisil. Amúgy a fürdőszobában szereti eltölteni a "szabadidejét", vagy a wc tartályon, vagy pedig a villanybojler tetején. Onnan leste el valószínűleg.
2009. nov. 8. 10:59
 39/40 A kérdező kommentje:

10:59

Azannya! Ezt kunsztot a miénk kár, hogy nem tudja:( Pedig "füdős" macska: ott tartja szemmel az utcán történő eseményeket, ott áll a mosdókagylóba, ami azt jelenti: engedd meg a csapot, hadd igyak! és ott élesíti (a kaparófa helyett...) a körmeit a wc-fedő takaróján.

2009. nov. 8. 11:14
 40/40 anonim válasza:
Miénk is csapból hajlandó inni csak:) vagy ha pohárba töltünk neki vizet. Azt lefetyeli.Ha kizárom a szobámból, addig kapargatja a mellső lábaival az ajtót , míg ki nem nyitom neki.Ha tanulok, mindig ráfekszik a papírjaimra, és elkezdi rágni a ceruzát, mintha azt üzenné, hogy vele foglalkozzam. Ha sírok odajön és dörgölőzik ezerrel!A kajáját csak akkor kapja meg ha leül:)nagyonszeretem!!!!!!!
2009. nov. 8. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!