Milyen extra tudással rendelkezik a ti cicátok?
ja, és ezt elfelejtettem:
panelben lakunk, lifttel, és ha jövök haza, még a lift hangja előtt, minden egyéb hang, vagy mozgás nélkül, ami előrejelezné, h jövök, tudja, és ott vár az ajtóban. és a 10.-en lakunk, szóval még a kocsi hangja sem lehet:)
ezt vajon hogyan?:)
Már akkor tudja, hogy jön haza a férjem, amikor még csak a sarkon van (ez panel házban meglepő), olyankor bármit csinál abbahagyja, és leül az ajtó elé. Megismeri, mert ha más jön, arra nem reagál.
Parancsszóra leül, vagy pitizik :) És még élvezi is XD
Ha szeretne elérni valamit, olyan szemekkel tud nézni, mint Csizmás Kandúr a Shrek 2-ben XDXD
Megérzi, ha rosszkedvű vagyok, ha pedig megbetegszem, alig mozdul el az ágyam mellől :)
A macskás hiedelemmel ellentétben hihetetlenül ragaszkodó, minden körülmények között szeret minket, és mi is őt.
De ami a legkülönlegesebb, és egy macskának sem sikerült még eddig az az, hogy megszerettette magát a férjemmel, aki a kutyusa halála óta minden állatot utált.
A mi cicánk is ad puszit, és hihetetlenül igazságos. Ha odabújik a férjemhez és eltölt ott egy kis időt, utána hozzám is odajön, nehogy úgy érezzem elhanyagol.
Ha szomorú vagyok dorombolva vigasztal.
Megismeri ha a lépcsőházban a férjem jön haza, és valahogyan tudja, hogy mikor indulok a konyhába azért, hogy őt etessem meg. Csak olyankor rohan oda a táljához.
Ja, és rendszeresen átszik a zongoránkon. De nem tehetséges :(.
És még csak öt hónapos...
kitudja nyitni az ajtókat ha nincs bezárva.
betudtam tanitani neki dolgokat (ül, fekszik, marad)
A miénk sajnos kilincset nem nyit, azonban kitartóan tud várni, hogy nyissuk neki:)
Többször is előfordult, hogy amikor ingerülten vitatkozunk valamin, ő odajött és erőteljesen, folyamatosan nyávogott nekünk. Ilyenkor vagy befejezzük a vitát, vagy ki kell tenni, mert nem hagyja abba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!