Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tényleg csak az tanulhat...

Tényleg csak az tanulhat televízóműsor gyártó szakasszisztensnek, aki már rendelkezik valamilyen tudással etéren?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Hm? Lehet, hogy olyan képzést néztél, ami már épít eleve egy másik képzésre.

De nem létezik olyan szakma, amit csak akkor tanulhatsz, ha már egy részét tudod.

2011. júl. 11. 21:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem hiszem, hogy ráépülés lenne. Csak egy csaj mondta, akitől véleményt kértem erről a képzésről : (. Mert filózok, hogy mit válasszak. Holnap megyek beiratkozni xx ezért lenne fontos, mert ha nem kell semmi akkor lehet, hogy ezt választanám.
2011. júl. 11. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Muti, hol van a képzésről infó (link?)
2011. júl. 11. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem.

[link]

Érettségi kell hozzá.

2011. júl. 12. 13:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Tegnap megvolt a beiratkozás : P tényleg volt valami alkalmassági, úgyhogy végül az intézményi kommunikátor maradt :P. De azért köszi a válaszokat: )!
2011. júl. 13. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Az alkalmassági vizsga se szaktudást néz, hanem készségeket, képességeket, ill. ahova kell, testi dolgokat.

Volt valami olyan része, amin nem feleltél meg?

2011. júl. 13. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:

és

"A Televízióműsor gyártó szakasszisztens képzés megkezdésének szükséges feltételei:

Bemeneti kompetenciák: -

Iskolai előképzettség: érettségi vizsga

Szakmai előképzettség: -

Előírt gyakorlat: -

Elérhető kreditek mennyisége: 120

Pályaalkalmassági követelmények: nem szükségesek

Szakmai alkalmassági követelmények: nem szükségesek

Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: nem szükségesek"

NINCS alkalmassági vizsga követelmény.

[link]

2011. júl. 13. 17:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem erre jelentkeztem, de közbe meggondoltam magam. Hallottam, hogy olyan lehetséges hogy intézményi kommunikátornak jelentkezett, de beiratkozásnál átiratkozott idegenforgalmi szakmenedzser képzésre. Így akartam átiratkozni, csak sajna az alkalmassági miatt erről lecsúsztam. Ha arra jelentkeztem vonlna alapból akkor e-mailben értesítettek vona, hogy mikor van meg ilynek.
2011. júl. 13. 19:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!