Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen extra tudással rendelke...

Milyen extra tudással rendelkezik a ti cicátok?

Figyelt kérdés
A miénk alomja az erkélyen van. Ha végzett és fázik, mert soká engedjük be, akkor a hátsó lábával jól megrugdossa az ajtót:)
2009. nov. 4. 14:03
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Puszit ad! Az orrával az orromra vagy az arcomra, ált. csak nekem, ritkán még 1-2 kiváltságos, szimpatikus személynek. Meghódítja a megrögzött macskautálókat is, fél óra múlva az ölükben dorombol. Ajtót, ha nincs kilincsre csukva, kipiszkálja. Már arra is rájött, hogy mit kéne tenni, ha kilincsre van csukva, csak kivitelezni még nem sikerült! De láttam, hogy próbálkozik! :D Nem bízza a véletlenre, ha a hűtőhöz megyünk, gyakran ő is megjelenik. Kinézi az ember szájából a reggeli, ebéd és vacsora számára is érdekes részeit. :D Eléri, hogy 2 másodpercnél tovább ne tudjak rá haragudni, akármit csinál! Pl. ha meglátja a meztelen lábamat, szép csíkokat húz rá, vagy hobbiból beleharap. De tud szakdolgozatot is írni, ő segédkezett benne :D
2009. nov. 4. 14:30
 12/40 A kérdező kommentje:
Pár "szellemes, kultúrált" hozzászóló megint itt van.
2009. nov. 4. 14:31
 13/40 anonim ***** válasza:
Mamám macskája pedig a harmincadik szomszédtól, hetedik határból is hazarohant és perceken belül megjelent, ha Mamikám kiállt az udvarra, és hangosan hívta, hogy CÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍC CÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍC
2009. nov. 4. 14:32
 14/40 A kérdező kommentje:
Rögtön felméri és értékeli a vendégeket! Ha elbújik és elő sem jön, amíg itt van valaki, az vendég biztos nem állatszerető, a többit meg hozzágondoljuk:) Van viszont, akire rögtön rátelepedik, dorombol neki.
2009. nov. 4. 14:35
 15/40 anonim ***** válasza:
32%
Az enyém tavaly elkészítette helyettem a személyi jövedelemadó bevallásomat. Az idén a szomszédokét is elvállalta.
2009. nov. 4. 14:43
 16/40 anonim ***** válasza:
Bár nekem nincs de nagymamám macskái pl. kitudják nyitni az össze ajtót!!Felugranak a kilincsre és addig függedszkednek a kilincsen mig ki nem nyilik az ajtó..,nagyon nagy formák!:))
2009. nov. 4. 14:44
 17/40 anonim ***** válasza:

Néha rászánja magát és elmegy egerészni. :D Csak vicc volt.

Amúgy mindig tudja éppen hol vagyok a házban. Ha az emeleten vagyok, felül a melléképület tetejére, ha lemegyek, mire lent vagyok már a konyhaablakban ül. Ugyan kint van én pedig bent, de mindig jön utánam :) Nagyon édes :)

2009. nov. 4. 14:56
 18/40 anonim ***** válasza:
18%

Már megvan a nyelvvizsgája,most írja a disszertációját.

Mellesleg isteni a paprikáskrumplija!

2009. nov. 4. 15:22
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Panelban lakom, már hallja, ha a folyosóajtót nyitom, odaül az ajtó elé, és kintről hallom, hogy nyávog. :))

Minden ajtót kinyit.

Felmászik a galériaágyamra a létrán.

A legmagasabb polcra is, fogalmam nincs, hogy csinálja. Elég magasan van, hogy ne tudjam levenni.

Ha kizárom a szobából egy kicsit, mert tanulok, vagy eszek (kiszedné a számból :D) akkor nyávogva ül az ajtó előtt. Ha végeztem, megyek és kinyitom, de csak akkor jön be, ha ciccegek neki egyet, különben csak ül tovább és néz rám, hogy most mi van. :))

Szerintem angol! Ugye van a szokásos üdvözlése, mikor jövök, de ha magyarul szólok neki, hamar abbahagyja, míg ha angolul dumálok, akár 20 percig is elbeszélgetünk. :D

Természetfeletti megérzéssel tudja, hogy melyek a fontos jegyzeteim. És széttépi.

Érzi, ha szomorú vagy beteg vagyok, és odajön dorombolni, hogy megnyugtasson.

Iiiimádom!

2009. nov. 4. 15:22
 20/40 anonim ***** válasza:
Csak a friss vizet szereti a csapból,és egy pohárkába kéri,abból lefetyeli,meg anyumnak szokta azt nyávogni hogy má-mááá,meg nagyon szeretem mikor a kis tappancsaival "dagaszt",és habár már elég öreg mindig kész egy kis játékra :)
2009. nov. 4. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!