Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ez gondot jelent? Nem alszik,...

Ez gondot jelent? Nem alszik, altatás után több mint 24 órája.

Figyelt kérdés

Tegnap délben fogkő leszedésen volt a cicám. 8 éves. Egyet ki is kellett húzni. Kapott antibiotikumot, olyat, ami két héten át hat, infúziót ha nem enne. Dél körül műtötték, egy órakor már fent volt, és délután 4 körül már haza is hoztuk. Maga alá pisilt, és folyamatosan csöpögött belőle pár órán keresztül. Az orvos felhívtam, azt mondta nem probléma. El is múlt. Este már nagyon éhes volt, kapott egy tasak Hill's-t. Volt pisilni is az alomba. Este éjfél körül még fent volt, 3-5ig én is fent voltam, ő is. És reggel 7-kor is fent volt, amikor keltünk. Szerintem nem is aludt, és ma sem.

Egyébként néha néha megrázkódik, dorombol, szalad, folyton enne. (Biztos már nem fáj neki a foga.) Ami fura, hogy ma sem volt még szundikálás semmi! Pedig szokott napközben aludni. Teste nem meleg. picit már jászik is.

Felhívtam az orvost, de azt mondta ő még nem aggódna. Az altatás miatt van szerinte. Ha holnap sem alszik vigyük vissza. Szerintem kb 24 órája nem aludt. Fura. Pihenni pihen. Most is párom mellett fekszik, dorombol, de a szeme nyitva.

Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

Köszönöm!

2013. aug. 22. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Még nem láttam ilyent, pedig láttam már pár cicát! Én amondó vagyok, hogy a következő egy-két napban figyeljétek. Vélhetően csak az altatás zavarta meg a szervezetét!
2013. aug. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!