Aggódnom kellene az altatás miatt?
Szia!
Szerintem még ne aggódj. Az én cicámmal ugyanez volt, hányt, és szédült. Várj még 1-2 napot, a két műtét eléggé kimeríti a szervezetét. Ha utána is baj van, akkor esetleg kérdezz rá az állatorvosnál, hogy ez még rendben van-e.
Nekem is beteg volt a cicám nemrég, és többször kellett altatni viszonylag rövid időn belül, nem mindig ugyan úgy reagált, szóval normális estben ez nem biztos hogy gond. Ráadásul attól hogy ugyan az a doki, még nem biztos hogy ugyan azt az altatót használta, ugyan olyan mennyiségben, hacsak nem mondta.
Viszont mivel ilyen súlyos betegségei vannak a cicádnak, lehet hogy egészen más a helyzet, hála az égnek ezzel nincsen tapasztalatom. Az immunrendszere gondolom nem úgy működik mint egy egészséges ciccnek. Talán érdemes megkérdezni a dokit, ő biztosan tud okosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!