Elképesztő, hogy egy egészséges macskát képes lennél megöletni. Miféle ember vagy te? (Lehet lepontozni.)
Lehet, hogy csak nem vagytok egymáshoz valók, ez nem csak emberek között lehet. Keress neki más gazdát, hirdesd meg, vagy akár add be menhelyre, de ne ölesd meg.
A cicus kivégzésével nem tudok igazán egyetérteni, nekem is van három. Igaz, ők teljesen barátságosak, kiszámíthatók, simogathatók, szeretetre méltóak.
De azért valahol megértem a kérdezőt, mert sok évvel ezelőtt kaptunk ajándékba egy kiscicát és kb. ugyanaz a helyzet állt elő, hogy akármilyen jók voltunk a cicához (tényleg igyekeztünk a legjobban bánni vele), nem idomult hozzánk, nem volt barátságos, csak bőrkesztyűben lehetett hozzányúlni. Odaajándékoztuk egy tanyai ismerősnek, ott egy idő után jól elvolt, jött-ment, egerészett, de kézhez nem volt hajlandó szokni. Ilyen természete volt.
Kedves kérdező! Az állatorvos nem altathat el egészséges állatot! Tényleg nézesd meg, hátha betegség miatt ilyen.
Egyébként a Bartók B körúti Állatkórház, a Noé Állatambulancia ill a többi állatorvos is végez ilyet, de csak ha szükséges.
Próbáld meg légy szíves a Fekete István állatvédőket felhívni, hátha ők tudnak olyan helyet, ahol a cica elélhet még pár évet, esetleg kinti cicaként.
Akkor inkább add menhelyre.
Az én cicám is sokszor agresszív, mert korán lett elválasztva az anyjától (kb. 1,5 hónaposan találtuk egy árokban, beteg is volt). Szeretem ettől függetlenül, és semmi pénzért nem válnék meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!