Az ivartalanítás után a varratszedésnél ugye nem altatnak? Fájni fog neki?
Az én állataim varratait mind én szedtem ki itthon, amikor aludtak. Sokkal kényelmesebb nekik, mint egy rendelő, vagy itthon, ha lefogja a doki. Az orvos másnap jött ellenőrizni, hogy minden rendben van-e.
Annyira nem fáj nekik, hogy általában fel sem ébredtek rá.
Az én kutyám egy 25kg-s németjuhász keverék kutyi és másfél éves volt mikor ivartalaníttattuk. Én csak néztem ahogy a dokinő szedte a varratokat. Feltettük a kutyát az asztalra, megkért engem, hogy emeljem fel az első lábainál. Így is tettem, a nő meg odahajolt és elkezdte szétvágni a varratokat, mejd kicsípkedni őket, mindezt a kutyám feje alatt, akin nem volt szájkosár. (kérésre küldök képet az eseményről:)))
Én tudtam, hogy nem lesz gond, de a a doki mitől volt ilyen bátor azt nem tudom. Szóval az enyém tűrte szépen, szerintem a tiednél sem lesz gond, és nem altatnak, az kéne még, amikor az elején elaltatták a műtéthez és ahogy eldőlt, és lefektettem, hát kinnt zokogtunk Párommal utána, mert borzasztó volt látni ahogy elaludt.. De szerencsére minden rendben volt..
Na igen, amikor ivartalanító műtét előtt összeesik... hát az iszonyat, én is sírtam nagyon, olyan rossz volt tartani az elalélt macskámat. :( Aztán mikor hazahoztam, itt botladozott, annyira rossz volt akkor is, feküdtem vele a szőnyegen és sírtam, mert láttam rajta, hogy nagyon nem érzi jól magát.
Egyébként valóban csak 1-2 perc, nálunk inkább másodpercekbe tellett csak, teljesen meglepődtem, hogy állta a sarat a macsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!