Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szombathelyen vagy környékén...

Szombathelyen vagy környékén hol lehet venni cukormókust?

Figyelt kérdés
Kisállat kereskedésben vagy kennel nincs?

2012. ápr. 16. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a legközelebbi, amit találtam. Isaszeg Pest környékén van, de nem hosszú út.

2012. ápr. 29. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Illetve találtam egy közelebbit, Csornán, de ez fiú.

[link]

2012. ápr. 29. 10:42
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi, ezekről én is tudok, épp a távolság miatt szeretnék közelebbről nem szeretnék vonatozni vele (:

A csornai pedig már egy éves hirdetés és nekem kis, fiatal állat kell, én szeretném nevelni kiskorától.

2012. ápr. 30. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Monorra mennél el.! A vásárra ott lehet kicsiket venni. Arra figyelj még mikor megveszed, hogy egy csapatból vegyék ki a mókust. Mivel territoriális állatok csak kölyökként viselik el egymást. Viszont ha egyedül árulják tuti, hogy felnőtt és nem tudod magadnak be szelídíteni!
2012. máj. 30. 13:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Csíkos mókust láttam a vasúttól egy sarokra lévő kisállatkereskedésbe. Kérdezd meg lehet tudnak szerezni cukrossat is :D
2012. máj. 30. 15:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. máj. 31. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:

A cukormókus csapatban érzi jól magát, tehát érdemes legalább kettőt tartani belőle. Aki azt írta egyedül kell, az rosszul tudja. (A csíkos mókus az ami territoriális ezért csak egyedül szabad tartani.)

Arra kell vigyázni a cukroknál, hogy felnőttnek már nagyon nehezen fogadnak be új egyedet a csapatjukba. Tehát érdemes kölyökként kialakítani a csapatot, amiben aztán élni fog. Tehát vegyél eleve kettőt.

A cukormókusért egyébként érdemes utazni szerintem. És őt nem is viseli meg az utazás, mert egy sötét szütyőbe/erszénybe/sapkába ha beleteszed akkor nagyon boldogan elszunyókál út közben. Ott bent biztonságban érzi magát, nem stresszel.

Az a baj, hogy én csak keleten ismerek cukormókus tenyésztőket. De Pesten biztos, hogy van. Talán a haziallat.hu-s fórumokon tudnál találni valakit.

2012. jún. 7. 12:43
 8/9 anonim válasza:
én csíkosmókus párti vok :)
2012. jún. 7. 12:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Rendesen utánaolvastam, szóval tisztában vagyok a tartásukkal, itt nincs szó csíkosmókusról mindenképpen cukormókust szeretnék.

Köszi szépen a segítséget!

2012. jún. 8. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!