Ennyi pénzt nem adnék érte, de én régen a cicámnak akciósan 3000 körül vettem, fressnapf-ban.
Praktikusabb mint a nyitott, mert nem kaparja ki belőle az almot, nem figyel ki belőle semmi, így elég reggel és este takarítani, vagy ha büdöset csinál bele :D
Nem emlekszem mennyi itt a linkelt megnezni meg mem tudom, viszont az enyem 5 ezer volt mikor vettem. Nekem eletmento, es egyaltalan nem luxuskategoria. Az enyem nagyon kaparos es mindig az egesz eloszobaban allt a kavics, amibe nagyon elvezetes volt allandoan belegyalogolni:D en este mindig kitakaritom, nem kell itt sasolni hogy epp mikor erkezik csomag. Ha meg kakal ugyis erzodik a budos(tápos a lelkem) de amugy ebben volt ilyen kis szagelszivo papir vagy mi. Nem mellesleg nincs kozszemlere teve a cica mellekhelyisege, szerintem ez is pozitivum. Van a tetejen fogo, igy konnyu mozgatni.
En most lattam 3ezerert a fressnapfban, szoval annyiert meg plane megeri, elvegre nem fogyoeszkoz. En csak biztatni tudlak a vasarlasban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!