Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kiscica Zuhanás! Amíg orvoshoz...

Kiscica Zuhanás! Amíg orvoshoz viszem mit tehetek érte?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma a kiscicám kb 2.5 métert zuhant, és a metlakis lépcsőre esett. Azóta nagyon szomorú, néha sír, és a pupillái nagyok lesznek ha a közelébe megyek. Néha rááll a lábára, néha meg felemeli. Kedden tudom csak vinni orvoshoz. Ha eltört a cica lába akkor gipszelni fogják neki? Vagy csak injekciót fog kapni? Más is járt már így? Ha igen, mi történt a cicájával?

2013. aug. 10. 16:17
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Sokkos állapotban lehet?
2013. aug. 10. 16:19
 2/18 anonim válasza:
szegenyke...ilyenkor hagyd ne simogasd meg semmi, mert azt hiszi te okozod neki a fajdalmat, ha peldaul megsimogatod. Tegyetek neki egy puha parnat le, hogy arra fekudjon. Azt nem tudom mit csinalna vele az orvos, szerencsere az en cicammal meg nem tortent ilyen :)
2013. aug. 10. 16:24
 3/18 anonim ***** válasza:
A mi házunk emeletes és már többször leesett a cica a lépcső tetejéről, de nem lett semmi baja szerencsére. Meg volt ijedve egy darabig de pár óra után olyan volt mint régen. :)
2013. aug. 10. 16:26
 4/18 anonim ***** válasza:

Uhh, ezzel nem szabad keddig várni. Kérj meg valakit, hogy vigyen be valamelyik klinika ügyeletére. Ha belső sérülése van, akkor keddig el is pusztulhat, illetve a töréseket is minél hamarabb el kell látni, ugyanis így szenved, fájdalmai vannak, állatot szenvedni hagyni tilos, törvénybe ütköző.

Az, hogy mit csinálnak, a röntgen- illetve egyéb vizsgálatoktól függ. Injekciót biztosan fog kapni.

Eséseknél gyakran előfordul az állkapocs törése is, vagy egyéb fejsérülések.

2013. aug. 10. 16:30
 5/18 anonim ***** válasza:

Kedden???????????

Ugye viccelsz???????

Ha mondjuk belso verzese van, vagy kettenyilt a szajpadlasa a zuhanastol, vagy rltort a laba, keddig nem fogja kibirni

AZONNAL ORVOS!!!!

2013. aug. 10. 16:37
 6/18 A kérdező kommentje:
Sajnos fordult már elő ilyen vele h leesett, de most ez komoly mert levert, és fájdalmai vannak. Tudom h azonnal orvoshoz kellene vinni a fájdalmai miatt, de kedden rendel nálunk az állatorvos, benne megbízom. De ha holnapra rosszabb lesz akkor természetesen elvitetem a városi ügyeletre azonnal.
2013. aug. 10. 16:38
 7/18 anonim ***** válasza:

Ma vidd el,ne holnap.

Te se varnal, ha veled ilyen tortenne.

Lehet, hogy holnapra meghal.

2013. aug. 10. 16:52
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen 1-3 nap várás= halál mi is így gondoltuk hogy holnap de holnap már késő volt!!! ORVOS MA!!!!!!!!!!!
2013. aug. 10. 17:05
 9/18 anonim ***** válasza:

Remelem, elmentel vele orvoshoz.

Mit mondott a doki????

2013. aug. 10. 17:17
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer az en cicam is leesett az ablakbol (3. emelet), raadasul egy ejszakara el is tunt. Mikor hazaert, latszolag semmi baja nem volt, csak az egyik labat nem hasznalta, de evett rendesen, stb. Ennek ellenere AZONNAL hivtam egy taxit, es vittem az ugyeletre, ahol egy 10essel lehuztak, de meg az orrat meg mindenet megvizsgaltattam, mondvan, inkabb az se hagyja ki, a doki meg csak simogatta a vallam, hogy nem lesz gond, csak meghuzta a labat, en meg huppogtem, hogy jo..

Nem tudom hogy birod nezni, ahogy szenved, egy szar allatorvos is jobb, mint a semmi.

2013. aug. 10. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!