Mit kell csinálni kismacskának ha borzasztó vád?
Kell mellé szerezni még egy kismacskát, akkor eljátszanak egymással, és nem titeket vadásznak le. :)
Egyébként nekem is volt egy ilyen cicám, nevelni nem lehetett, viszont magától kinőtte. Addig mindig edényfogó kesztyűben játszottam vele, hogy ne nézzen ki a kezem úgy, mint egy háborús veteránnak.
Ja persze, még egy macska mi? -.-" A kutyáknál sem az a megoldás, hogy vad egy eb és mellé szerezni kell másikat...pff.
Milyen módszerekkel próbálkoztál eddig a nevelése érdekében?
Miket szokott pontosabban csinálni, és ti hogyan reagáltok ezekre a dolgokra?
Az rossz módszer, ha leszidjátok, mert nem fogja tudni, miért.
Lehet, hogy néha ignorálni kéne, lehet, hogy nem szereti, hogy a figyelem középpontjában van.
Vegyetek botos játékokat, vagy csináljatok. Akkor nem kell hozzáérni.
Valahogy ki kéne fejezni, hogy a számára is érthető legyen, hogy fájdalmat okoz nektek. Például sikíthattok.
Bele kell törődni, hogy nem lesz egy ölbebújós macska. A tiednek ilyen a személyisége, de attól még nem szabad sose hálátlan dögnek nevezni.
amikor nagyon bevadul, akkor hagyjátok abba a vele való játékot
Akkor jó, hogy mégis ölbebújós, annyira nem írtad le, szóval máshogy értelmeztem a kérdésedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!