Tippek, hogy ne legyen büdös a cica alma, és amiatt?
Mi nyitott alomtálcát használunk, jó minőségű csomósodó alommal (drága volt, de háromszor tovább bírja, mint a többi) és egyáltalán nem büdös. Olyan szaga van, mint a friss alomnak.
Keress más márkájú almot vagy típusút!
Winston 1000 ft-os csomósodó almunk van, nem rossz, bár a pisit nehezebb megtalálni benne. arra gondoltam, hogy a nagy meleg miatt lehet-e hamarabb büdösödés...?
Majd kipróbálunk valami más almot is, csak kicsit félek mindig az újtól hogy mennyire fogja elfogadni a cica. :)
Amúgy nyitott alomtálca van és akkor takarítjuk mikor végzi a dolgát.
Szerintem akkor kell igazán aggódnod, ha más típusú almot használsz. Például bentonitosról állsz át kristályosra.
A legtöbbnek hasonló a szaga.
Ha egész eddig ezt használtátok és nem volt vele baj, akkor lehet, hogy a meleg teszi. Egyébként tényleg az alomcserét tudom ajánlani.
A cicám 2-3 hónapja van nálam, már a 4. féle almot használjuk, eddig gond nélkül váltott. Ez most bejövős nekünk (Tigerino).
Először a Müller sajátmárkásat használtuk, a drágábbik, apró szemcséset (a párom mindenképpen homokjellegűt akar a macskának). Azzal az volt mindig a baj, hogy a pisi könnyen szétesett, főleg, ha friss volt és az alomban maradt pici darabok bebüdösödtek. A mostaniban levő csomók olyanok, mint a beton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!