A nyuszim alma nagyon büdös. Nincs valami trükk hogy elviselhetőbb legyen a bűz?
férfivá éredni lol :D
Amúgy lehet, hogy többször kéne kiganéznod.
Baromság! Nem kell ehhez ivartalanítani. Az enyém is bak nyúl, meglehetősen ivarérett, és csak igen riktán szagos.
A napi egyszeri alomcsere fontos (de írtad, h az megvan), ha nem csak az alomtálcába végzi a dolgát, akkor azt is takarítsd fel! Attól is függ, h mi használsz alomnak, a pellet pl. jobban fogja a szagokat, mint a sima faforgács. Ha nagyon durvává válik a helyzet, akkor vannak mindenféle szagtartó hiperszuper macskaalmok, ennél csak arra kell figyelni, h ha véletlenül megenné a nyuszi, akkor ne okozzon bajt (a macskaalmos témában nem ástam bele magam, ezért nem tudom, h melyik milyen tulajdonságokkal bír.)
Fú, nekem is volt bak törpenyulam és na aztán az nagyon büdös tudott lenni.Én 3 naponta takarítottam, de majd kifordult a belem tőle annyira erős ammónia szag volt tőle.A bakok sajnos nagyon büdik.Én használtam macskaalmot+ forgácsot mint Te de nem volt jó.Állítólag az ivartalnítás segít ezen.
Mostani nőstény nyulam fele annyira büdi mint a bak volt és heti 1x takarítom bár, már az 5. napon kicsit érzik a szaga.
Próbáld ki a pellett almot, állítólag nagyon jó szagmegkötő és gazdaságos.
Sajnos csak azt tudod tenni, hogy gyakrabban takarítod és az alomra vagy alá szórhatsz egy kis szódabikarbónát mert az szagelszívó.
Én spáros saját márkás macskaalmot használok és elég jól elszívja a szagokat.
Alomtálcára szokasd rá és könnyebb lesz takarítani mintha az egész alját kivennéd a kecónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!