Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kérem segitsenek! Hogyan...

Kérem segitsenek! Hogyan dolgozzuk fel a tragédiát?

Figyelt kérdés

Előre elnézést a hosszú leírás miatt.

Tegnapig volt három cicám, mindegyiket menhelyről hoztam. Régebben a kutyámat is onnan mentettem ki. Egyedül élek a kis kedvenceimmel, nekem olyan mintha a gyerekeim lennének. Tavaly hoztam haza egy kandúrt, ő már nagyon nagy cica lett, kinti, vadászik magának. Idén nyáron hoztam haza ismét egy cicát, két hónapos volt nagyon eleven, sokat rosszalkodott ezért hoztam neki egy társat, ő egy hónapos volt még csak, éjszaka felkeltem etetni, mindent megtettem érte/értük. Ennek már egy hónapja. Azóta a két kicsi is kivágyik, sokat vannak kint. Nagyon megszerették egymást, együtt ettek, aludtak, mindig játszottak, birkóztak Amikor már az egyik elszaladt, elbújt, a másik rögtön kereste. Olyanok voltak mint a testvérek, mosogatták egymást stb.stb. Azonban tegnap történt egy szörnyű tragédia. A kisebbik kismacskát elütötte a szomszéd autóval a járdán. Szokás szerint együtt birkóztak, kiszöktek a kapun kívülre. Hallottam az autót, a kicsiket meg nem találtam rögtön szaladtam is...de késő volt! A kisebbik kicsi csak kapálózott, nem tudott felállni, folyt az orrából, szájából a vér, a másik cica is csak nézte.... este még kiment a kicsi, kereste a másikat, kiment oda ahol történt a baleset csak szagolgatta a földet. Este szokás szerint, a kutyussal aludtak, csak már ketten. Reggel evett, sokkal többet mint szokott, bújik nagyon hozzám, ezelőtt ennyire nem bújt. Folyamatos simogatást igényel, nem játszik azóta még a kupakkal sem pedig az a kedvence. Szörnyen fáj, olyan mintha meghalt vna itthon minden jókedv és vidámság, nem tudom mit és hogyan kellene tennem. Azóta csak sírok, nem tudok másra gondolni, csak arra, ahogy szegényke ott kapálózott.

2013. júl. 31. 07:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2%
"Don't be such a pussy!"
2013. júl. 31. 08:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Majd ha fogsz szeretni valakit annyira, hogy bármit megtennél érte, feltétel nélkül és önzetlenül, akkor rájössz mekkora fájdalom elveszíteni azt! 20évem során rájöttem hogy nagyon kevés ember értékelhető, szerethető. Amióta macskám van egyre jobban utálom az embereket! Gonoszság él nagyon sokban, ezekben a lényekben csak szeretet van, csak szeretetet kérnek. Tudnak hálásak islenni, nem gy mint az olyan emberek akik még egy köszönöm szépent sem tudnak mondani!
2013. júl. 31. 08:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet sajnos.Sajnálom, hogy ez történt.A másik macska meg úgyis elfelejti a történteket pár nap múlva, majd figyeled meg.Ilyenek az állatok.Majd hozol egy másik kismacskát amikor szükségét látod.
2013. júl. 31. 08:10
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerinted képes lenne, korba hozzá hasonló, kismacskával összebarátkozni újra? Csak fekszik most is, néz körbe, keresi a másikat.
2013. júl. 31. 08:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, nekünk is volt olyan, hogy a másik, igaz felnőtt macskát elütötte egy autó.A másik pár napig kereste, aztán visszaállt minden a régibe, elfeljtette.Hoztunk mellé egy kismacskát azzal is jól megvoltak.
2013. júl. 31. 08:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom ami a cicával történt :(

Ne foglalkozz a bunkó válaszolókkal! Ezért utálom az embereket, imádnak röhögni a másik szenvedésén...

Nem biztos, hogy elfelejti a másik cica... vannak esetek, amikor nem tudja, és ő is meghal. Talán az lenne a megoldás, hogy hozol egy újat, és lassan elfeledteti vele a kis barátját. Nem biztos, hogy beválik, de érdemes megpróbálni. Persze csak akkor, ha te is képes lennél egy új állatkát befogadni a történtek után.

2013. júl. 31. 08:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősömnél lenne kismacska, csak nem igazán voltak még simogatva, az anya macska a padlásra fialt és egy hónaposan hozta őket le, szóval vadak. De lehet a cicával hamarabb megbarátkozna mint velem. Szerintetek a vad cica bántaná? vele egyidős, vannak tesói, szoktak együtt birkózni.
2013. júl. 31. 08:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
5. válaszoló vagyok: szerintem meg kell próbálni, hozd el, és majd kiderül. Majd írd meg, mi lett a cica sorsa, nagyon kíváncsi vagyok :)
2013. júl. 31. 08:49
 9/15 anonim ***** válasza:

áhh, nem 5., hanem 6.

elnéztem egy sort

2013. júl. 31. 08:49
 10/15 A kérdező kommentje:
Most kint játszik a facsomón, néha elkezd szaladni, hátra néz, gondolom várja, hogy szaladjon utána a kicsi, de rájön, hogy nincs ott. Utána sétálgatott, most meg felfedezi a farakást
2013. júl. 31. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!