Kacagógerlék? Aki tart gerléket, azok segítsenek, FONTOS! (többi lent)
Szia!
Szerintem a hím-hím párosod igazából hím-tojó, ha van tojás.( csak ők ketten vannak a ketrecben? ) az én tojóm is néha szokott udvarolni, elég ritka, de megeshet. A tojó-tojó párosod pedig biztos, ha 4 tojás szokott lenni. Remélem tudtam segíteni :)
Az öreg párban a hím az narancs foltos (fehér alapon), a tojó meg vadas.
A tojó-tojónál egyik tojó vadas, másik narancssárga.
A másiknál meg mind a kettő narancssárga, de kicsit inkább mandarinos.
Rajtuk kívül van még 3 narancssárga, abból 2-ben vannak fehér foltok itt-ott, a másik csak sima narancs.
Van még egy narancs foltos, Ő még nem ivarérett, de már nem is kicsi fióka. Meg még egy vadas.:D Kihagytam 3-at:D De összesen van 14, ha minden igaz, a noteszban, amiben mindegyiknek a kikelését, meg hogy mikor volt tojás, gondosan felírom, 14-et számoltam. Tehát akkor hagytam ki gerlét, de a legtöbb narancs, vagy mandarinos. És biztos amiket kihagytam, azok is ilyenek:) Ja, és még most van kikelőben 3 tojás (a tojó tojóknál lenne 4, amott 2, de a tojóknál eltűnt 3 tojás, nem tudom hova:S Egy padláson vannak fent előtérrel, lehet az egerek ellopták, nem tudom), a 3 tojásból 2 biztos ki fog kelni, az egyikben nem látok senkit, meg repedt is kicsit. Tehát szaporodnak:D Majd adok el belőlük egyébként, mert túl sokan lesznek már:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!