S. O. S!? Gond van a perzsámmal!
Figyelt kérdés
Van egy 1 éves nőstény Perzsa cicám. Még kis korában egy menhejről fogadtam örökbe. Eddig a szüleimnél éltem akik nem engedték ,hogy a PERZSA szobacica legyen. Nem volt szabad bent lennie. Most ,hogy saját lakásom lett beszoktattam őt a házba . A proléma ,hogy mivel kinn volt jó ideig most rühes a füle és olyan ápolatlanul néz ki. Mindennap 3 szor fésülöm de a feje akkor is kócos marad. Van valami házi mód a rühesség ellen????2013. júl. 26. 12:34
1/7 anonim válasza:
Nem nagy összeg elvinni orvoshoz aki szakszerűen kitisztítja a fülét és felír vagy ad olyan fülcseppet ami jó atkára.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is az állatorvost kellene megcélozni, utána lehet kezelni speciális samponnal, a fülét pedig fülcseppel. Lehet kapni állatpatikában olyan cseppet, ami kioldja a szennyeződéseket.
3/7 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam ,hogy arctisztitó szerrel kell kenyeketni a fülét.
2013. júl. 26. 13:20
4/7 Arimateia válasza:
Szerintem kezdd az új életed felelős állattartással és vidd el a macsekot állatorvoshoz. A fülrühesség kezelése nem egy nagy összeg, azon kívül:
Oltása megvan? Mikor volt féreghajtva? Kapott egyéb élősködők (pl. bolha) elleni kezelést? Ivartalanítva van?
Ezeket már csak magad miatt is érdemes lenne rendezni, elvégre te fogsz vele élni.
5/7 A kérdező kommentje:
Ezek közül minden megvan.
2013. júl. 26. 14:41
6/7 Vicuska87 válasza:
A szőrét le kell nyíratni kozmetikussal...majd a visszanővéstől folyamatosan ápolni fésülni!
A fülével pedig egy állatorvost felkeresni, anélkül nem fog menni, ezek élősködők amikkel fel kell venni a harcot!
7/7 anonim válasza:
nagyon szivesen hozzájárulnék az új lakásodhoz 2 könyvvel. már ha van egyáltalán könyvespolc
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!