Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanított cicátok csavarg...

Ivartalanított cicátok csavargott el hosszabb időre? Mennyi idő volt?

Figyelt kérdés

Van egy ivartalanított fiú cicánk, még tavasszal herélték ki volt vagy öt hónapos. Nagy kalandor, vadász, kíváncsi cicus, de kimaradni nem szokott. Tegnap délelőtt láttam utoljára, mikor kiment, azóta semmi. Körbejártuk a környéket, nincs sehol, hívtuk semmi, beszéltünk az összes szomszéddal, de senki sem látta, egyszerűen felszívódott. Nagyon aggódok miatta, főleg, hogy szereti a hasát, már biztosan megéhezett ennyi idő alatt, csak haza kellett volna jönnie... este mindig megjelent, szépen bejött aludni, egy estét maradt ki eddig, de hajnalban bejött akkor is. Most meg már második este és nem jön...

Tudom, hogy a legfontosabb kérdésem, az, hogy hol van, mi lehet vele, és erre itt senki sem tud válaszolni, azért kérdem, hogy csavargott-e már el a cicátok, hátha kicsit megnyugodnék. Annyira szeretem őt.

2009. okt. 20. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hugomnak van cicája amit 3 éve ivartalanitottak, azota is ilyen idöszakban 2-3 napra eltünik, ne kérdezd miért, mi sem tudjuk, az enyém nem jár el, itthon fekszik, de a hugoméké az megy hiába volt a dolog !! Eddig szerencsére mindig hazaért, de több nap is volt.
2009. okt. 20. 21:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekünk csavargott el cicánk, pár hétig odavolt. Úgy sejtjük, hogy valamelyik szomszédos utcába csavaroghatott, és valaki befoghatta. Az biztos, hogy jól tartották ott, ahol volt, mert egészségesen, jó bőrben jött haza. :D
2009. okt. 20. 21:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Most még kimegyek és hívogatom, mert csend van, hátha meghallom, ha esetleg sír valahol. Remélem megtalálom vagy hazajön.
2009. okt. 20. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
2 nap.
2009. okt. 20. 22:01
 5/11 anonim ***** válasza:

nekünk ivartalanitott nőstényünk van, hét éves korában egy hónapra eltünt, sőt akkor se jöttt volna haza, csak öcsém véletlen megtalálta és hazahozta...

Jah, és a mai napig tavasszal, párzási időszakban ugynaúgy kimarad a macsek éjszakákra, szóval nem old meg annyi mindent az ivartalanitás. Hiába, azt ösztönök.

2009. okt. 20. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
hát nekem a cicám egszer 3hétre eltünt de előkerült ne aggódj biztos elő fog kerüni de volt olyan egysze egy másik cicámmal hogy nemkerült elő és amikor felmentem a padlásra valamiért ott volt a cicám de sajnos már nemélt szerintem kezd el keresni ha pár hét után nemkerül elő
2009. okt. 21. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem talán egy-két hét volt
2009. okt. 22. 10:24
 8/11 anonim válasza:
Nem nekem mióta ivartalanítva van a fiú cicám nem mászkál el és minden este a lakásban a helyén találom...
2009. okt. 29. 19:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Hello! Persze, kb. 2 napra amikor az anyukám bezárta a garázsba szerencsétlent. A másik cicánk két hétig volt el és megkerült.
2009. okt. 29. 20:24
 10/11 anonim válasza:
Ha pár napnál több, akkor ott más lehet a háttérbn, nem egyszerű csavargás...
2010. jún. 14. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!