Ivartalanított cicátok csavargott el hosszabb időre? Mennyi idő volt?
Van egy ivartalanított fiú cicánk, még tavasszal herélték ki volt vagy öt hónapos. Nagy kalandor, vadász, kíváncsi cicus, de kimaradni nem szokott. Tegnap délelőtt láttam utoljára, mikor kiment, azóta semmi. Körbejártuk a környéket, nincs sehol, hívtuk semmi, beszéltünk az összes szomszéddal, de senki sem látta, egyszerűen felszívódott. Nagyon aggódok miatta, főleg, hogy szereti a hasát, már biztosan megéhezett ennyi idő alatt, csak haza kellett volna jönnie... este mindig megjelent, szépen bejött aludni, egy estét maradt ki eddig, de hajnalban bejött akkor is. Most meg már második este és nem jön...
Tudom, hogy a legfontosabb kérdésem, az, hogy hol van, mi lehet vele, és erre itt senki sem tud válaszolni, azért kérdem, hogy csavargott-e már el a cicátok, hátha kicsit megnyugodnék. Annyira szeretem őt.
nekünk ivartalanitott nőstényünk van, hét éves korában egy hónapra eltünt, sőt akkor se jöttt volna haza, csak öcsém véletlen megtalálta és hazahozta...
Jah, és a mai napig tavasszal, párzási időszakban ugynaúgy kimarad a macsek éjszakákra, szóval nem old meg annyi mindent az ivartalanitás. Hiába, azt ösztönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!