Holnap érkezik hozzám egy kiscica. Mikre ügyeljek? (gyors válaszokat légyszi)
Holnap reggel autóval hoznak nekem egy kiscicát, hazahozom (panelba) aztán utána viszem is tovább a végleges helyére. A cica nagyon barátságos, de félek hogy nagyon megviselné az utazás, az új "lakótársak". Eddig bent lakott, 2 másik cicával (az egyik az anyja, a másik pedig egy kandúr cica), most pedig 4 kutya mellé jön és 2 másik cica mellé, mondhatni kinti-benti cica lesz. Először kb.15pecet fog utazni aztán pedig még fél órát szállító dobozban. Nem fogja nagyon megviselni?
Reggel 6körül fog reggelit kapni, olyan háromnegyed kilenc-kilenc körül fogom én megkapni. Nem fogja nagyon felrázni a kocsi?
Eddig félt a kutyáktól, vagyis az ottani kutya nem igazán barátságos, az új helyén pedig 2-höz odamehet 2-höz viszont nem. Ezt meg fogja szokni? Mennyi idő még odaszokik? Első etetésnél konzervet kapjon, vagy cicatápot? Vettem neki olyat amivel a mostani helyén etetik, más fajtát, és száraztápot is. Melyiket kapja? Másik két cicánkhoz be fog illeszkedni (egy nagyon barátságos kandúrról és egy nőstény cicáról van szó)?
Úgy gondoltam, hogy az első pár estére bezárom, aztán pedig, ha a kutyák "elfogadták rájuk bízom".
Ez egyik kutyánk szinte olyan mint egy dada, nagyon szereti a macskákat, velük is alszik, volt már 2 elválaszthatatlan cica barátja is, csak sajnos az egyiket most, a másikat pedig durván 2éve elvesztettük.
A pici cicó is kandúr és már kb. 3-4hónapos.
Köszönöm! Tudom, egyszer volt csak ilyen nálunk, de akkor dobozban kaptunk két cicát....
Most mindent jól szertnék csinálni. A baj ott kezdődik, hogy a kutyákkal (vagyis kettővel) már akkor találkozunk mikor megérkezünk. Kis termetűek így mindenhol ott vannak. Egyszerűen lehetetlen megoldani, hogy ne találkozzanak.
Egyébként elvileg talpraesett macsek, még nem találkoztam vele de remélem hamar megkedvel.:)
Persze, már gondolkodtam rajta, de még túl pici sajnálnám még szegényt. Majd ha már megszokta az új helyét ès a családot akkor átgondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!