Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért gondolják a macskások,...

Miért gondolják a macskások, hogy a kutya gonosz, ha saját területén macskát öl?

Figyelt kérdés
Meglepődve tapasztalom válaszoknál, hogy kiakadnak, mert a macskája átjár més kertjébe, és az ott élő kutya védve a területét mefogja a macskát. Ez a kutya természetes viselkedése, a feladata, hogy a betolakodóktól óvja a területét, főleg egy macskától. A macskás gazdák miért nem vigyáznak az állataikra? Nem provokáció, komolyan érdekelnek a vélemények.
2013. júl. 5. 23:39
1 2 3 4
 21/36 miau99 ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak! Sokat segített! :)
2013. júl. 6. 14:50
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan...miért kellett lepontozni?

Leírtam, hogy én szedtem ki a kutya szájából a macskát és rohantam vele az állatorvoshoz. Nem én tanítottam, neveltem, édesanyám kutyája. Kíváncsi lennék, hogy aki lepontozott, hány idegen macskát vitt el állatorvoshoz saját költségére, mit tett volna a helyemben?

Csak gratulálni tudok!

2013. júl. 6. 15:55
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja, látom mindenkit lepontoztak, pedig normális válaszok vannak zömében...
2013. júl. 6. 15:56
 24/36 anonim ***** válasza:
Szívesen miau. Arra is jó, hogy a madáretetőt megóvd. Külföldön amúgy ilyen "gallért" is sok felé árulnak, ami olyan, mint a tölcsér, amit a fejére húznak műtét után, hasonló csak nagyobb gallér a fára, póznára és szintén nem tud mászni. Igaz első sorban mókusok, mosómedvék és macskák elleni védelem a madáretetőhöz, de ugyanaz a lényeg. [link]
2013. júl. 6. 16:28
 25/36 miau99 ***** válasza:
A gallérról már hallottam, csak sehol nem találtunk. De azért köszi.:)
2013. júl. 6. 16:36
 26/36 anonim ***** válasza:
62%
biztos a kérdező pontoz le, mert azt hiszi, igaza van.
2013. júl. 6. 17:08
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
egyébként meg, szerelj fel ultrahangos riasztót, akkor nem jön be a cica, meg egyéb állat. olcsóbb megoldás, citrom, ecet spriccelése, nem szeretik a szagát. szerencsétlen macska mit tud csinálni, hogy ennyire félteni kell tőle a területet, meglop, megtámad, megöl?
2013. júl. 6. 18:01
 28/36 miau99 ***** válasza:
52%
Igen, nem az az egyetlen megoldás, hogy a kutyát a cicára uszítjuk! Egyébként pedig képzeld magad a gazdi helyzetébe! Lehet, hogy a cica ment a kutya területére, de ha ezért széttépi a kutya, vagy megsebesíti stb., akkor nem csoda, hogyha ezután a kutyát agresszívnak fogják tartani!
2013. júl. 6. 18:45
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Kispalikee tehát azért hagyja -undorító módon- hogy a kutyája élvezetből öljön, hogy ne szarjanak az udvarába. Hát Palika, a macska elássa a szarát, arra viszont az életemet merném tenni,nhogy TE NEM SZEDED FEL A KUTYÁD SZARÁT AZ UTCÁRÓL!
2013. júl. 6. 19:13
 30/36 anonim válasza:
100%
Jézus isten! Ha nem látnám hogy Kispalikee a neved azt gondolná te vagy az a borderline szindrómás....
2013. júl. 6. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!