Hogy szerettessem meg anyával a cicát?
szia :-)
megértelek! nekünk 10 cicánk van. Na nem vagyok azért bolond, de a mamák általában megtaláltak pocakosan. Mi meg nem zavartuk el őket! Amit tudtunk cicut tovább adtuk a többi maradt :-(
Lakásba nálam csak télen van 1-2 kedvenc, a többi az udvaron :-)
Szerintem ne nyaggasd Édesanyádat ezzel a témával. Ha ő mereven elzárkózik, csak vita lesz belőle.
A hörcsögöt végül is megszerette?
Egyébként megérhetnék a szülők, hogy a gyerek körül lévő kisállat (legyen cica-kutya-hörcsög......) a gyerek lelkének jót tesz.
NO TALÁLTAM NEKED VALAMIT!!!
Talán Édesanyádra tudsz hatni vele:
üdv. :-)
Talán ezzel hathatsz anyudra, hogy elmondod ezt neki, amit fönt írtál. Meg azt is hozzáteheted, hogy a hörcsögöt is megszokta és azzal sem volt semmi probléma, foglalkoztál vele.
Viszont, ha nem kedveli anyukád a macskákat, akkor lehet tényleg vita is lehet belőle, mert egy kis cica eleinte igencsak "rossz". Sokat idétlenkedik, játékból karmol, harap, esetleg szétszórja az almot, abban játszik és aki eleve ellene van a benti állattartásnak annak ezek a dolgai a macseknak megerősítik a saját igazukban (hogy nem lakásba való). Aztán ezeket idővel kinövik és tök nyugodt cica is válhat a macsból, de azért törődni, foglalkozni kell velük és macskabiztossá kell tenni a lakást. Ablakokon nehogy ki tudjon lógni, ha rágcsálós fajta, akkor a kábeleket, növényeket védeni. Ők elég öntörvényűek, felugrálnak ide oda, nem lehet őket mindenhonnan kitiltani, mert akkor teljesen beszűkül az a kis lehetősége/élettere is, amit egy lakás adhat. Ezt mind be kell kalkulálni...
Én már láttam élőben is egy ingyen elvihető cicát,nagyon aranyos és szelídnek tűnik vele voltam fél óráig és már meg is szeretett:)8 hetes,használja az almot és a lakásban született,most is ott van,szóval szobatiszta..
gyorsan kéne valami amivel meg tudnám enyhíteni anyát,mert ha ezt a cicát 3 héten belül nem fogadják be,elaltatják mert nem tudnak vele mit kezdeni...
köszönöm a gyors válaszokat:)
várok még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!