Kutyám át harata a kb 3hetes kismacskát a lábánál él még de nem mozgatja azt a lábát és nagyon vérzik, álatorvos segithet rajta? :/
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 09:45
2/13 anonim válasza:
Persze, de nem akaratátvitellel x kilométerről! Vidd el hozzá.
3/13 anonim válasza:
Ja és óvatosan kötözd be addig a cica lábát, amíg az orvos kiér, vagy ti odaértek hozzá.
4/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de miféle kérdés ez? Naná, hogy az állatorvos kompetens, és ha csak a lábát harapta át, akkor gondos ápolással meggyógyul. Csak oda kell figyelni, nehogy elfertőződjön, de mindenképpen az állatorvos utasításai szerint kell eljárni.
A kutyát meg jól kip*csáznám, hogy megtanulja, saját macskát nem harapunk.
5/13 anonim válasza:
Ááááá minek vinnéd állatorvoshoz. Csak szenved szegény. A kutyád meg éhes biztosan. Ha már elkezdte megenni, miért ne fejezze be? Legalább egyszer jollakik a kutyád.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem rég volt egy hasonló esetem, a nagy kutyám akit örökbe fogadtunk, elkezdett játszani egy éjjel a két hetes kiscicával, csak a hasába lett egy kis fognyoma,szerencsére hamar észrevette a benti kutyám és ugatni kezdett, picit vérzett, mi nem vittük orvoshoz, és az anyja meggyógyította, és teljesen rendbe jött!
7/13 anonim válasza:
5-ös te normális vagy??? Nem a fagyasztóból kivett 3 kg darált husiról beszélünk hogyha elkezdte megenni akkor fejezze is be! Úristen gusztustalan vagy!
9/13 Toncsika66 válasza:
Én imádom a cicákat, de szerintem az ötös válaszoló, egyszerűen így reagálta le ezt a kérdést. Ez csak egy cinikus válasz. Azért ezekkel a válaszokkal vigyázni kell, mert aki képes ezt megkérdezni ahelyett, hogy gyorsan orvoshoz vinné a cicáját, az nem biztos, hogy veszi a lapot.
10/13 anonim válasza:
#5 vok. #7-nek: Ha nem értetted meg, jobb lett volna csendben maradnod! (Kicsit részletesebben kifejtve: Aki annyira nem képes, hogy odafigyeljen azokra a lényekre, melyekért felelöséget vállalt amikor a tulajdona lett, az ne szorakozzon ilyenekkel. Ha nem tudta megnevelni a kutyáját, akkor ne tartson mellette macskát. Legalább különitse el, amikor nem tud felügyelni rájuk. Aki ilyen kérdést tesz fel, hogy vigye-e orvoshoz ilyen esetben, az nem csak felelötlen. Az ilyeneknek nem valo semmiféle állat. Lehet, hogy a kiscicának is jobb lenne ha elpusztulna, minthogy ilyen "gazda" mellett élje le az életét. MÁR ÉRTED? HOGY MIT IS IRTAM???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!