Tényleg megtámadja a kismacskát a patkány?
A nagyot is. Ha elég erős a patkány akkor még a gyengébb kutyák (jorksírterrier) is jobb ha messzire kerülik.
Patkány nagyon gyorsan ki kell írtani ha van.
Vannak nálunk patkányok, és azt mondta a szomszéd, hogy vegyünk patkányt, de szerintem ez nem jó ötlet, hiszen egy kismacska olyan védtelen, még rátámadna.
Köszi a megerősítést! Először kiírtjuk őket, aztán jön a cicó.
XD Jézusom! Azt mondta, hogy vegyünk macskát :)))
Patkány van amúgy is sajna :SS
Rakjatok ki a patkányoknak mérget . Mert úgy el tud szaporodni , hogy sose nem lehet majd kiirtani , emeltet rengeteg betegséget tudnak terjeszteni .
Nekem volt egy kutyám aki elkapott egy patkányt és rá 2 napra megdöglött . Előtte semmi baja se volt és be is volt oltva .
Csak patkány miatt ne tarts házi állatot.
Próbálkozz rágcsáló riasztóval, vagy hívj ki egy szakembert aki rágcsálóirtással foglalkozik.
A mérget váltogatni kell , mert hozzászoknak egy idő után és nem hatásos rájuk .
Én úgy csináltam , hogy 4 napig adtam nekik egy fajtát és a következő héten már másikat adtam és így sikerült ki írtamon őket . Először Bros rágcsálópépet adtam nekik .
Aztán amíg el-nem fogyott Proteyt patkánymérget adtam nekik és ami megmaradt a Bros-ból azt oda adtam nekik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!