Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek? Macskariasztásban...

Ildegonda kérdése:

Mit tegyek? Macskariasztásban kérek tanácsot. Magasemeleti lakásunkba a szomszéd macskája rendszeresen átsétál a széles párkányon.

Figyelt kérdés

Kértem szép szóval többször is, aki állatot tart gondoskodjon róla, szúnyoghálójuk leng azóta is, mint a zászló.

Semmire nem hajlandóak, lesz*ják az egészet, pedig ez birtokháborítás

2013. jún. 10. 21:47
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Egyszerűbb megoldásnak tűnik, pláne h a tulajt nem nagyon érdekli a dolog. De akkor kérd meg a tulajt h ő barikádozza el legalább a párkány feléd tartó részét.
2013. jún. 14. 08:30
 12/21 A kérdező kommentje:
jól van. köszönöm a válaszokat. nem lettem okosabb. megoldom magam :((
2013. jún. 14. 17:31
 13/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem ez jött le, meg macska kategóriában volt a kérdés. Szóval mit tehetsz a gazdával? Fenyegetőzhetsz, ellene hangolhatod a szomszédokat is. Átmehetsz/átküldhetsz valakit ("szakembert") megcsinálni a szúnyoghálót.
2013. jún. 14. 20:41
 14/21 anonim ***** válasza:
11%

megfogod a macskát, aztán kidobod az ablakon, én biztos ezt csinálnám.

hozzánk meg régebben ideszokott egy macska, az ajtó elé szokott piszkítani, de annyira nyugodt volt, hogy ha toppogattam sem ment el, csak ha belerúgtam egy kicsit.

ezt eljátszotta kétszer, harmadik nap a kutyát elötte behoztam a lakásba, reggel úgy nyitottam ajtót, hogy a kutya ott volt mellettem. Macska nem számított a gyors halálra, de nem sokáig szenvedett, kb. 10 másodperc még a kutya szétmarcangolja.

2013. jún. 15. 17:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Rohadj meg utolsó, ilyen embereknek mint te abszolút nincs létjogosultsága. Remélem egyszer téged is szétkap valami kutya. Undorító vagy.
2013. jún. 15. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Ja.Te sz@r!!!
2013. jún. 15. 20:41
 17/21 A kérdező kommentje:

Nekem is azt tanácsolták a barátaim dobjam ki, de nem visz rá a lélek, pedig azzal megoldottam volna az egész herce-hurcát.

Azért kérdezősködtem itt, hátha van valami nem drasztikus megoldás.

Az utóbbi ocsmánykodást ignorálom.

2013. jún. 16. 01:36
 18/21 anonim ***** válasza:

remélem, 14es, téged is lelő majd valaki az utcán, mert nem tetszik neki a pofád. nem vesztenénk vele semmit.

kérdező, a cica, ha kijárós, szeret csavarogni, megy ide-oda, kíváncsi. tegyél ki citromos, vagy ecetes cuccokat, azt nem szereti.vagy vegyél ultrahangos riasztót, emberi fül nem érzékeli, de az állatok igen, s nem mennek arra.

2013. júl. 8. 19:45
 19/21 A kérdező kommentje:
tettem.
2013. júl. 9. 06:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Na, megoldódott a macska kérdés? Jutottál valamire?
2013. júl. 9. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!