Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A szomszéd macskája rühes?

A szomszéd macskája rühes?

Figyelt kérdés
Iszonyatos méreggel tölt el, hogy az öreg nyanya nem kezelteti a macskáját, egyértelműen rühes és egy udvarban lakunk, ahol összedörgölödzik mindig a mi cicánkkal, akinek ráadásul most született kiscicája. Mit tehetnék az ügyben, hogy az a szenilis némber észhez térjen??? Már szóltam neki miatta és azt mondta halál nyugodtan, hogy majd elmúlik, nem viszi ő sehova. Hiába mondtam neki, hogy ez nem így működik.
2013. máj. 5. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Ha ennyire aggaszt a saját macskád egészsége, szerintem kapd fel a rühes cicát és vidd te dokihoz.
2013. máj. 5. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

" Ha ennyire aggaszt a saját macskád egészsége, szerintem kapd fel a rühes cicát és vidd te dokihoz."

Vagy verd agyon egy péklapáttal XD

2013. máj. 5. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindig utáltam a macskáját, úgy néz ki mint egy kóbor macska, csipőficamos is, bottal se piszkálnám meg. Mindig eleszi a többi macska kajáját, többször rajtakaptam, hogy leráncigálja a szárítómról a tiszta ruháimat...
2013. máj. 5. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly! Azt hittem a kérdésedről, hogy aggódsz szegény cicusért, erre meg... :( Szegény cica nem tehet róla, hogy ilyen helyre került, miért kell ezért utálni. A neostomosan használ rühességre, és a bolhákat is kinyírja. Egy ampulla pár száz forint, és egy liter vízzel kell hígítani, így jó sokáig elég.
2013. máj. 5. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:

#4! Millió köszi a választ, ment a zöld kéz!

Nálunk is ugyanez a helyzet, csak pepitában: szomszédban van egy szakajtónyi macska, addig oké, hogy enni, meg inni kapnak, de állatorvos az már luxus (legyen szó betegségről vagy ivartalanításról). A rühös macsek ráadásul a legbarátságosabb a szomszédságban: jön, bújik, te meg átesel rajta. Annyi a helyzeti előny, hogy ha megmondom nekik a gyógyszer nevét, valószínűleg megveszik a macskának.

Kedves Kérdező! Ne utáld már annyira szegény macskát, sz

2013. máj. 5. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:

(#5 bénázása folytatódik)

szerintem a rühösséget és a csípőficamot nem ő kérte, mint ahogy a hülye gazdát se. Esetleg megemlíthetnéd a gazdinak, hogy a rühnek van olyan fajtája, ami emberre is átterjedhet, hátha attól észhez tér.

2013. máj. 5. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!