Mit tegyek? Macskariasztásban kérek tanácsot. Magasemeleti lakásunkba a szomszéd macskája rendszeresen átsétál a széles párkányon.
Kértem szép szóval többször is, aki állatot tart gondoskodjon róla, szúnyoghálójuk leng azóta is, mint a zászló.
Semmire nem hajlandóak, lesz*ják az egészet, pedig ez birtokháborítás
Köszönöm a válaszokat.
Próbálok valamit tenni, habár a tulaj kötelessége lenne.
Annyira "fővárosi" vagyok, hogy irritál, ha a hatodikon éjjel fél kettőkor besétál a hálószobába egy macska és nem azon filózok, hogy tejfölt adjak-e neki...
Jah, vízipisztoly... :/ csak légy szíves ne árts neki. Több cicámat tüntették el, egyiket szomszédok kergették el. (Kertes ház, átment a hússütő bandához, azóta is remélem, hogy csak megijedt elszaladt és valaki befogadta a hófehér kis tüneményt és nem a medencéjükbe fojtották.) Csinál is valamit, vagy csak bemegy és körülnéz? Ijesztő, hogy valami mozog a szobában vagy konkrétan a macskákkal/konkrétan azzal a macskával nem vagy kibékülve? Szeretnék a helyedben lenni egyébként...
Ha nem idegenkedsz a macskáktól alapvetően meg is foghatod, szépen átteszed egy másik szobába kajával és alommal együtt és nem engeded haza, míg a szomszédok nem kérdezik, hogy mi van? Akkor pedig közlöd, hogy úgy vetted észre nekik nem kell. Onnantól megteszik a szükséges lépéseket, hogy távol tartsák cicót szerintem.
Az én cicám is nagy éjjeli bagoly volt, de a szomszédok ugye nem tudták honnan jött, így jóval később tudtam meg. A szomszéd néni párizsivel és tejjel várta h kialudja magát a vendégszobájában, egy másik lakásban felment a polc tetejére és lelökdöste amit ott talált.. :)
Valahogy barikádozd el a párkánynak azt a részét ahonnan be tud menni hozzád. Mondjuk ha teszel ki egy nagy cserép virágot, és oda szorítasz a falhoz vele egy fém vagy fa lapot, akkor már nem tud bejutni hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!