Szerintetek egy 10éves ivartalanított nőstény macska elfogadna magamellé egy másik nőstény macskát?
Figyelt kérdés
A kertünkbe szokott mászkálni egy kóbor cicus, mi etetjük, és szeretném meggyőzni anyuékat, hogy fogadjuk be a másik cicuska mellé, persze csak úgy, hogy előtte elvisszük állatorvoshoz stb.2013. jún. 3. 22:09
1/6 anonim válasza:
nem iztos.
az elején biztos lesz sértődés
szoktak érintkezni? a te cicusod kijár?
a kóbor cicusból nem lesz szobacica !
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy összebarátkoznak. Ez ugyanúgy van, mint az embereknél, nálad is úgy van, hogy van akivel kijössz és van akivel nem. Ha mindkettő szelídebb, barátkozósabb, akkor van rá esély.
Az sem igaz, hogy kóbor macskából nem lesz szobacica, mert van amelyik nagyon jól érzi magát szobacicaként is. Ez is személyiségfüggő. De a kérdezőnek van kertje, úgyhogy nem tudom mennyire szobacicának szeretné.
A mostani macskád kijár a kertbe?
Szerintem először próbálj meg összehaverkodni a jövevénnyel, hogy lásd milyen a természete, mennyire barátkozó. Aztán lassan megmutathatod a jövevényt a cicádnak is, hogy kijönnének-e egymással.
3/6 A kérdező kommentje:
szobacica, csak a terazsra jár ki, nem szeretnénk kiengedni, mert akörnyéken élnek elmebeteg gyökerek akik abban találnak szórakozást, hogy mérgezik a macskákat. (az előző cicánkat is megmérgezték =/).
2013. jún. 4. 18:14
4/6 anonim válasza:
Én többször is szoktattam már össze így macskákat, egyikkel sem volt még gond. Eleinte nem örülnek majd egymásnak, de összeszoknak.
5/6 anonim válasza:
Inkább csak eltűri. Pláne ha régóta van már egyedül. Nekünk is így lett második cicánk, aztán több is, de a öreg nem rajong értük. De verekedés nincs, szóval elviseli. (Max. morog rájuk.)
6/6 anonim válasza:
félnék, hogy elcsalja a benti cicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!