Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a baj a whiskassal?

Mi a baj a whiskassal?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy a whiskas nem jó. Mi a baj vele? Az én cicám imádja. Sok fajtát kipróbáltam és van amelyikre rá se néz, de ezért megőrül, főleg a lazacosért. Mi a baj ezzel? Mi nincs benne, vagy mi az ami káros benne, hogy ennyire ellene vannak ennek a márkának?
2009. okt. 4. 18:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Akarod mondani nyersen nem kéne adni. Még jó hogy a húskonzerv hőkezelt.

[link]

2009. okt. 5. 19:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Sertéshúsos macskakajával még nem találkoztam! Én nem kockáztatnám meg egy családtagom egészségét....
2009. okt. 5. 19:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Mert nem túl jó minőségű...az én cicáim például fosnak tőle. Ám én azt mondom, hogy mindenki azt adjon a cicáinak amit a pénztárcája megenged, illetve amit a cicák hajlandó megenni. Ha minent úgy tenne a gazdi, ahogyan azt a tenyésztők ajánlják, akkor a gatyánk is rámenne a cicák etetésére.
2009. okt. 5. 19:18
 24/28 anonim ***** válasza:

Utolsónak van igaza, épp azért írtam én is mert olcsó megoldás aztán vagy bejön vagy nem. Az én cicám imádta, ő a konzervtől fosott.

Utolsó előttinek: Azért nincs sertéses macskakaja mert annak minden részét tudják hasznosítani, a bőrt emberi fogyasztásra alkalmas konzervekhez, a csontot préselt kutyajátéknak, hasonlók. Így a cicakonzervgyártók nem tudják olcsón felvásárolni hogy legyártsák méregdrága konzervnek.

Én spec. Whiskast és társait nem adnám se kutyámnak se macskámnak!

2009. okt. 5. 19:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Hát kb azért, mert húst sose látott, 90%-ban víz, a maradék valami szója...... és valóban, tele van nyomva olyan anyagokkal, ami függést okoz a macskáknál. az én cicám is sokáig a wiskast ette, de áttértünk a nyers csirkemellre-egy heti adagja olcsóbban kijön neki, mint a wiskas és az legalább igazi hús, igazi fehérjével, ami a cica fő tápláléka. emelett még száraztápot kap, hogy megkapja a kellő vitamint.
2009. okt. 6. 16:34
 26/28 anonim ***** válasza:

Nekünk nem szokott rá igaz csak pár hétig kapta azt.

Elég drága a száraz kaja belőle 380Ft a purina one száraz pedig 390 -_-

2009. okt. 6. 21:37
 27/28 anonim ***** válasza:
Kilója? Az abszolút nem drága, sőt.. Igazi, normális száraz macskatáp kilója 6-800Ft-nál kezdődik, ha legalább 5 kilós kiszerelésben veszed.
2009. okt. 6. 21:53
 28/28 anonim ***** válasza:

=) A sok kis okos...

Miért szeretheti vajon a cica a Whiskast?

-1. Tele van tömve ízesítőkkel, így iszonyat finom

-2. Van benne olyan hozzátevő, ami a macskák számára FÜGGŐSÉGET (jól olvasod, függőséget) okoz

2011. jan. 6. 23:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!