Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a baj a whiskassal?

Mi a baj a whiskassal?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy a whiskas nem jó. Mi a baj vele? Az én cicám imádja. Sok fajtát kipróbáltam és van amelyikre rá se néz, de ezért megőrül, főleg a lazacosért. Mi a baj ezzel? Mi nincs benne, vagy mi az ami káros benne, hogy ennyire ellene vannak ennek a márkának?
2009. okt. 4. 18:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
87%
A mi cicánk is ezt szereti a legjobban és semmi baja nincs tőle.
2009. okt. 4. 18:53
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Alig van benne hús, van viszont szója (amire sok állat allergiás lesz) van szinezőanyag, mindenféle mesterséges szemét.

A macska húsevő állat. Legnagyobb részben húsra lenne szüksége és nem szinezőre, patadarálékra, hallisztre és egyéb szemétre.

2009. okt. 4. 18:54
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
A válasz egyszerű. Tegyél egy tányérba egy kis főtt húst, vagy főtt halat és egy másikba whiskast. Egymástól 15-20 centire. Bizd a macskádra a döntést, hogy melyiket válassza.
2009. okt. 4. 18:55
 4/28 A kérdező kommentje:
Fú, szerintem a hús nyerne. Csak az a szomorú, hogy mást nem igen szeret. Nem értem miért lett válogatós. Soha nem adtam neki mindig csak 1 fajta ételt, konzervvel se kényeztettem agyon sose, mindig mást adtam neki most meg már ott tartok, hogy alig eszik főtt kaját, mindig nem tudok neki drága konzervet venni, és inkább nem eszik. Ma is csak a húst ette ki a pörköltből, a szaftot meg a rizst ott hagyta. nem értem miért ilyen.
2009. okt. 4. 18:59
 5/28 anonim válasza:
100%
A whiskas olyan a macskáknak mint a nekünk a cigi, függőséget okoz. Ha adsz egyszer a macskádnak akkor utána nem nagyon esznek meg mást...Tapasztalat, plusz mesélte egy ismerősöm
2009. okt. 4. 19:00
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez így van, nem elég hogy a macskánál függőség alakul ki, de még neked is üres lesz a tárcád.
2009. okt. 4. 19:03
 7/28 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó vagyok.

Amúgy lehet hogy még valami + dolgot is belekevernek amitől a macska csak azt a sz*rt fogja kívánni.

2009. okt. 4. 19:04
 8/28 anonim válasza:
48%
Bocs utolsó vok, mert vmi olyan anyag van benne ami függőséget okoz
2009. okt. 4. 19:08
 9/28 anonim ***** válasza:
53%
Rendeltem ingyenes Whiskas mintacsomagot. Pár napig azt ette a cicám. Alapból elég válogatós, de most aztán tényleg SEMMIT nem eszik meg. Csak a párizsit meg a Whiskast.
2009. okt. 4. 19:09
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a jó kaja ami ízlik a macskádnak. Ha mondjuk kiöntesz egy Orijen száraz tápot meg a Whiskast, az utóbbit választja, pedig előbbihez képest szar szemét. Neked kell őt következetesen etetned, vagy vegyél minőségi konzervet, vagy főzz neki húst vagy varázsolj szaftot a száraz tápra:)

Természetes elvegetálnak a cicák a whiskason is de mivel nem azt kapja amire a szervezetének szüksége van fogékonyabb lesz a betegségekre, a sok mesterséges anyag miatt pedig a rákos megbetegedésekre.

2009. okt. 4. 19:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!