Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a baj a whiskassal?

Mi a baj a whiskassal?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy a whiskas nem jó. Mi a baj vele? Az én cicám imádja. Sok fajtát kipróbáltam és van amelyikre rá se néz, de ezért megőrül, főleg a lazacosért. Mi a baj ezzel? Mi nincs benne, vagy mi az ami káros benne, hogy ennyire ellene vannak ennek a márkának?
2009. okt. 4. 18:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nem igaz! Én Purina One sterilcatet etetek a macskámmal, de a kutyák Acanáját ugyanúgy bármikor meg tudom etetni vele, ellentétben a sok vacakkal. Az ilyen kajákat, mint például a whiskas, soha nem ette meg....
2009. okt. 4. 20:17
 12/28 anonim ***** válasza:
52%

Azért álljunk meg egy picit. Ha annyira mocskosan szemét lenne, már rég betiltották volna. A Tescos ilyen-olyan kaja, na az szar szemét, elkezd hangosan erjedni pár óra után. (Saját szememmel láttam, borzalmasan gusztustalan)

Én is próbálgattam mindenféle konzervet, a macskám horpadásig éheztette magát, vettem neki Whiskast és azt látom, hogy végre eszik. Mellé adok neki Purina one Sterilcatet, hogy a veséje rendben legyen és egyen azért egy kis húst is. Szerintem ha egy jobbfajta száraz táppal eteted, nem lesz semmi baja a Whiskastól.

2009. okt. 4. 20:27
 13/28 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó előtti: macskája válogatja, én azt írtam le amit tapasztaltam!

Utolsó: oké te tudod, én biztos nem adnám egy patkánynak se. Tele van ízfokozóval, azért szeretik annyira a macskák, én daganat kialakulás szempontjából nem veszélyeztetném a házi kedvencemet annál is jobban, amennyire ebben a világban alapból veszélyeztetve van.

2009. okt. 4. 20:32
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi tescosat is adtunk neki, de teljesen rendben volt. Van aki nem engedhet meg magának drágábbat azért nem kell lehordani a rosszabbat, nem mindenki eszik nap mint nap gundelben ahogy a macskák sem.
2009. okt. 4. 21:55
 15/28 anonim ***** válasza:

És arra nem gondoltok, hogy valaki nem tud adni drága kaját a cicának? Ajánlhatjátok nyugodtan a Hills-et meg mit tudom én miket, ha egyszerűen valakinek nem telik rá. Mindenki azzal eteti a cicáját amivel tudja, ha Whiskassal hát azzal. Ebből is akkora majom flanc kérdést csinálnak egyesek (nem a kérdezőre értem).

Ha te Hills-szel eteted, egészségére, egy macska se fog belepusztulni ha Whiskast eszik.

Láttátok már ezt tudományos oldalon leírva amit összehordtok, vagy a hasatokra csaptatok és felvágtok, mert egyeseknek csak Whiskas jut?

(És mielőtt félre értenétek, én minőségi táppal etetem a cicámat, de nem nézem le azt aki nem.)

2009. okt. 4. 22:11
 16/28 anonim ***** válasza:

Senki nem néz le senkit, csak az oldala nem jut eszedbe (és most én is hibás vagyok mert nem írtam) hogy a whiskas annyiba kerül (főleg h dupla annyi kell belőle) amennyiből minőségit is lehet venni. A másik, hogy nem tudom ide írtam-e vagy egy másik kérdéshez, hogy az olcsó cicakonzerv árából simán kijön a konzerv darálthús aminek mindjárt nem 80-90%-a víz.

Tény: akinek van pénze whiskasra annak van másra is, aki meg alapból azzal kezdi a kérdést, hogy másra nincs pénze annak az olcsó megoldások tárházát fogom javasolni.

2009. okt. 4. 22:58
 17/28 anonim ***** válasza:

"Ha annyira mocskosan szemét lenne, már rég betiltották volna."

Az emberi fogyasztási cikkek nagy része is szemét, mégsem tiltják be... Az meg aztán kit érdekel, hogy a szomszéd macskája elpusztul a whiskas miatt? A Whiskas (Mars Mo Inc.) is csak egy nagyobb vállalkozás, akinek az az érdeke, hogy a macska egye amit "főzött" neki. A macskák Whikast vennének - ismerős a szlogen?

De természetesen igaz, hogy MI választjuk ki cicáink ennivalóját, és igyekeznünk kell a minőségre és a cic ízlésének megfelelő választásra törekedni. A Fressnapf tele van igazi minőségi kajákkal, hogy csak az Acanát, RC-t vagy Hill's-t említsem. Nem minden macska lesz függője a Whiskasnak, az én macskám szinte bármilyen kaját megeszik. Ennek ellenére nem rakok elé szemetet. És mi magunk sem eszünk azt. Szintén nem nézem le azt, aki W-t ad a macskájának, és valóban komoly kérdésként boncolgatjuk az olcsó kaja-drága kaja kategóriát. Bár tény, hogy aki saját maga is szemetet eszik, a macskájának sem ad mást.

Fanni

2009. okt. 5. 09:22
 18/28 anonim ***** válasza:
Konzerves darálthús macskának???? Nem kéne...
2009. okt. 5. 15:20
 19/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, táplálkozási tanácsadó akkor áruld el nekünk miért nem jó neki (én el tudom mondani miért az). És ha a gyártási eljárással jössz akkor áruld el, hogy máshogy gyártják a többi cicakaját. Köszi!
2009. okt. 5. 17:57
 20/28 anonim ***** válasza:
Disznóhúst nem kéne adni a macskának, csupán azért nem jó a konzerves darálthús...
2009. okt. 5. 18:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!