Mi a baj a whiskassal?
Azért álljunk meg egy picit. Ha annyira mocskosan szemét lenne, már rég betiltották volna. A Tescos ilyen-olyan kaja, na az szar szemét, elkezd hangosan erjedni pár óra után. (Saját szememmel láttam, borzalmasan gusztustalan)
Én is próbálgattam mindenféle konzervet, a macskám horpadásig éheztette magát, vettem neki Whiskast és azt látom, hogy végre eszik. Mellé adok neki Purina one Sterilcatet, hogy a veséje rendben legyen és egyen azért egy kis húst is. Szerintem ha egy jobbfajta száraz táppal eteted, nem lesz semmi baja a Whiskastól.
Utolsó előtti: macskája válogatja, én azt írtam le amit tapasztaltam!
Utolsó: oké te tudod, én biztos nem adnám egy patkánynak se. Tele van ízfokozóval, azért szeretik annyira a macskák, én daganat kialakulás szempontjából nem veszélyeztetném a házi kedvencemet annál is jobban, amennyire ebben a világban alapból veszélyeztetve van.
És arra nem gondoltok, hogy valaki nem tud adni drága kaját a cicának? Ajánlhatjátok nyugodtan a Hills-et meg mit tudom én miket, ha egyszerűen valakinek nem telik rá. Mindenki azzal eteti a cicáját amivel tudja, ha Whiskassal hát azzal. Ebből is akkora majom flanc kérdést csinálnak egyesek (nem a kérdezőre értem).
Ha te Hills-szel eteted, egészségére, egy macska se fog belepusztulni ha Whiskast eszik.
Láttátok már ezt tudományos oldalon leírva amit összehordtok, vagy a hasatokra csaptatok és felvágtok, mert egyeseknek csak Whiskas jut?
(És mielőtt félre értenétek, én minőségi táppal etetem a cicámat, de nem nézem le azt aki nem.)
Senki nem néz le senkit, csak az oldala nem jut eszedbe (és most én is hibás vagyok mert nem írtam) hogy a whiskas annyiba kerül (főleg h dupla annyi kell belőle) amennyiből minőségit is lehet venni. A másik, hogy nem tudom ide írtam-e vagy egy másik kérdéshez, hogy az olcsó cicakonzerv árából simán kijön a konzerv darálthús aminek mindjárt nem 80-90%-a víz.
Tény: akinek van pénze whiskasra annak van másra is, aki meg alapból azzal kezdi a kérdést, hogy másra nincs pénze annak az olcsó megoldások tárházát fogom javasolni.
"Ha annyira mocskosan szemét lenne, már rég betiltották volna."
Az emberi fogyasztási cikkek nagy része is szemét, mégsem tiltják be... Az meg aztán kit érdekel, hogy a szomszéd macskája elpusztul a whiskas miatt? A Whiskas (Mars Mo Inc.) is csak egy nagyobb vállalkozás, akinek az az érdeke, hogy a macska egye amit "főzött" neki. A macskák Whikast vennének - ismerős a szlogen?
De természetesen igaz, hogy MI választjuk ki cicáink ennivalóját, és igyekeznünk kell a minőségre és a cic ízlésének megfelelő választásra törekedni. A Fressnapf tele van igazi minőségi kajákkal, hogy csak az Acanát, RC-t vagy Hill's-t említsem. Nem minden macska lesz függője a Whiskasnak, az én macskám szinte bármilyen kaját megeszik. Ennek ellenére nem rakok elé szemetet. És mi magunk sem eszünk azt. Szintén nem nézem le azt, aki W-t ad a macskájának, és valóban komoly kérdésként boncolgatjuk az olcsó kaja-drága kaja kategóriát. Bár tény, hogy aki saját maga is szemetet eszik, a macskájának sem ad mást.
Fanni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!