Ma apukám megfürdette a 4db 2-3 hónapos kiscicámat ATKA ölő szerrel (a méheire van mer ők is tudnak atkások lenni vagy mit magyarázott) de irtsa a bolhákat is. És most a cicáim nagyon le vannak gyengülve, csak ott fekszenek a járdán mozdulatlanul, ha szólok nekik nem is figyelnek, és mindent kihánytak amit ma kaptak. +elöbb az egyik evett és máris kihányta. MIT TEGYEK??
ÁLLATORVOS MINNÉL HAMARABB!És figyeld a cicusokat,ho mikor mit csinálnak!Apád teljesen idióta!A Kiscicák még nem bírják az atkaölő szert!Még a sampont se ajánlanám.Inkább a mosószappant,aztis jól leöblítve.
2009. okt. 4. 18:26
23/30 A kérdező kommentje:
Ittak tejet. és ha hívom őket már futnak hozzám.
2009. okt. 4. 18:31
24/30 anonim válasza:
Imádkozz, hogy túléljék, másnap pedig dokihoz sürgősen!
2009. okt. 4. 19:27
25/30 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy eszed ágában sincs orvoshoz vinni. Akkor ne itt sírj és minket kérdezz, hogy meghalnak-e?
Minimum azt tedd meg, amit előttem írtak, hívj fel egy orvost és meséld el neki azt amit itt leírtál és sorold fel az összetevőket.
Apád meg egy igazi s.ggfej!
2009. okt. 4. 20:31
26/30 anonim válasza:
Megfurdethetem apad meheit bolhaolo szerrel? (Csak mert az meg azokat irja, durvan).
Egyebbkent, eselyes, hogy nem elik tul - ha kicsit is kedves lennek, nem tanacsolnam, usd agyon apadat a tetemekkel.
2009. okt. 4. 22:14
27/30 anonim válasza:
nem véletlneül a méheknek és külön a cicáknak!főleg egy kiscicának!amúgyis törékeny kis lények nem még ha ilyen izével bekenik őket!szemléltető példa:a szén-dioxid az emberre nézve lehet halálos,a növényeknek pedig az életet jelenti!
2009. okt. 5. 19:50
28/30 anonim válasza:
mi van a cicákkal?
2009. okt. 7. 23:35
29/30 A kérdező kommentje:
másnapra,mikor feltettem a kérdést kimentem reggel és csak feküdtek mintha meghaltak volna. aztán nem ettek meg semmi. dokihoz nem vittem. aztán még másnap is ilyen siralmas volt a hangulat,de akkor már ettek picit,de a szájukat nem marta szét a méreg,csak sztem nemvolt étvágyuk. aztán gondoltam h inekciós fecskendővel adok be nekik kaját, és mire megvettem suliból hazajövet,addigra már itt nyávogtak nekem hogy éhesek. azóta makk egészségesek.
2009. okt. 9. 17:59
30/30 anonim válasza:
huh! nagy szerencséje volt a cicuknak! Legközelebb tessék az ilyenre odafigyelni! (nem tudom tudod-e de a sok tejtől hasmenésük lehet és a disznóhústól elkaphatnak betegségeket. akár nincs akár van baja.) és tényleg! legközelebb ha bolhás a cica akkor VEGYÉL BOLHAIRTÓ SZERT! Lehet hogy ezt túlélik de ha vagy akkora észlény hogy újra megteszed a cicákkal akkor lehet nem lesz ekkora szerencséjük! szóval ne kísérletezz! hanem mindent precízen csinálj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!