Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SEGÍTSÉG! Mit tegyek, el...

SEGÍTSÉG! Mit tegyek, el fognak pusztulni?

Figyelt kérdés

Ma apukám megfürdette a 4db 2-3 hónapos kiscicámat ATKA ölő szerrel (a méheire van mer ők is tudnak atkások lenni vagy mit magyarázott) de irtsa a bolhákat is. És most a cicáim nagyon le vannak gyengülve, csak ott fekszenek a járdán mozdulatlanul, ha szólok nekik nem is figyelnek, és mindent kihánytak amit ma kaptak. +elöbb az egyik evett és máris kihányta. MIT TEGYEK??

köszönöm

2009. okt. 4. 16:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Vedd elő az atkaölő szert és hívj fel az állatorvosotokat. Olvasd be neki, hogy mi van benne ő majd megmondja, hogy mennyire veszélyes macskákra.
2009. okt. 4. 17:29
 12/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Az atka ölő szer nem irtsa a bolhákat, ezt jó lesz tudni apádnak. Méreg. főleg a kiscicáknak. Ekkora kismacsekokat nem is szabad fürdetni, az még az anyacica dolga!! Vidd el őket állatorvoshoz, mert nagy valószínűséggel mérget nyeltek be.

2009. okt. 4. 17:31
 13/30 A kérdező kommentje:
Vasárnap nem rendel az állatorvos..
2009. okt. 4. 17:38
 14/30 A kérdező kommentje:
Szóval a doki sajnos kilőve.
2009. okt. 4. 17:39
 15/30 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem rendel, de telefonja van, nem? Vagy ha ő nem veszi fel, akkor valamelyik ügyeletes állatorvos. Nem legyél már ennyire tehetetlen!
2009. okt. 4. 17:41
 16/30 A kérdező kommentje:
Ki van kapcsolva vasárnap a telefonja. Ilyenkor a családjával van. Mivel kis faluba lakunk itt csak egy állatorvos van. A legközelebbi állatorvos 30km-re van.
2009. okt. 4. 17:42
 17/30 anonim ***** válasza:

(Ha a csládjával van is felveheti a telefont. Én is hívtam már az állatorvosom éjszaka is, akkor is felveszi.)

Itt vannak az állatorvosi üögyeletek megyék szerint, keresd ki akihez tartoztok és hivd fel!

[link]

2009. okt. 4. 17:45
 18/30 A kérdező kommentje:
De ki szokott kapcsolva lenni,hiába próbálkozok. :S
2009. okt. 4. 17:46
 19/30 A kérdező kommentje:
Most h*lye vagyok vagy tényleg nem találom Bács-Kiskun megyét?!
2009. okt. 4. 17:47
 20/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is szerintem próbálj megnyugodni! Ha lenyelték (és elég valószínű), akkor méreg került a szervezetükbe. Bár nem vagyok otthon méreg és macsek témában, de abból kiindulva, hogy milyen hatással van az emberre… arra gondolok, hogy ugyanúgy kell semlegesíteni, mint az embernél. Itass velük tejet, az csökkentik a savak és lúgok káros hatását, és öblítsd le őket tiszta vízzel.

Ha el lehet kerülni, ne hánytasd meg, és próbáld megakadályozni, hogy hányjanak, mert a nyelőcsövét ismét végigmarja.

És amint lehet irány velük az állatorvos!

Remélem tudtam segíteni!

17/L

2009. okt. 4. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!