Mitől rosszabbak ezek a kaják a többinél?
Figyelt kérdés
Megnéztem és ugyanaz van benne, mint a whiskasban. ezekre gondolok: Tesco,Dorty,Kedvenc,stb.
Ezekből mi hiányzik ami eg macskának fontos?
2009. okt. 3. 20:27
11/18 anonim válasza:
Szia! Én is csak ezeket tudom elmondani amit az előttem szólók. Mondjuk konzervből én is Whiskas-t, Kitekatot, Darling-ot adok neki, de a száraztáp mindig Purina Cat Chow vagy Purina One. Ezek sem a legjobbak de így is szép fényes a szőre és nagyon szereti ezeket a tápokat :D
12/18 anonim válasza:
A macskáknak alapból nem szabadna konzervet enniük Whiskas és minden más is csak maximun 4% húst tartalmz!Én azt aláljaunás lasan soktads le a cicusod a nedvestápokról és inkább jóminőségi száraztápot adj neki(Royal caning,Purina One)Fontos :mindig legyen tiszta viz a cicusok elött ha szárazat esznek!Az én cicám is csak szárazat eszik!(14 hónapos kandúr ivartalanított perzsa cica)
13/18 anonim válasza:
Én a szárazból Hill's-t adok a cicámnak van benne minden ami jó a cicáknak Igaz ez talán a legdrágább táp de nem kellenek mellé vitaminok szőroldópaszták.Az én cicám nem nagyevő ezért inkább alutasakos kaját veszek neki azt is olyat ami nem tartalmaz tartósítót és szinezéket .
14/18 anonim válasza:
A Whiskas is ugyan olyan sz@r, mint a Tesco-s, csak azért szeretik a macskák mert telenyomják mesterséges ízanyagokkal aztán meg csodálkozik a gazdi, hogy daganatos a cica. Tényleg a legtöbb konzerv szar, nagy része víz. Érdemes inkább szaftot varázsolni vmi jó száraztápra. A Hill's nem éri meg az árát, sokkal olcsóbban veszek Acanát, Orijent. Hasonló minőséget.
15/18 A kérdező kommentje:
Most purina cat chow-t kap a konzerv mellé.
Ha elfogy veszek neki acanát majd ezzel ellensúlyozom a minőséget. A konzervről nem akarom leszoktatni, azért legen valami változatosság szerintem.
2009. okt. 14. 20:58
16/18 anonim válasza:
Ahogy gondolod, bár jó ha tudod hogy az állatnak nem változatosságra van szüksége hanem arra, hogy egyféle étel emésztésére beálljon a bélrendszere. Ragadozó, nem mindenevő.
17/18 anonim válasza:
saját márkás termékek (pl: Tesco, Profi, Budget) nézd meg ki a gyártó, mert rengeteget Purina és társai gyártanak más néven ;)
18/18 anonim válasza:
Ebben igazad van de az a baj, hogy a Purina is tud sz@rt gyártani, lásd pl. Friskies. Nem kötekedni akarok, azért írok hátha hasznos valakinek.
Érdemes a beltartalmi értéket és a gyártót is rendesen átbogarászni(mennyire megbízható a cég), majd elgondolkodni rajta, hogy amit kihagytak a felsorolásból pl. a hús %-ban (nem a fehérje!) azt vajon miért akarják eltitkolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!