Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mitől rosszabbak ezek a kaják...

Mitől rosszabbak ezek a kaják a többinél?

Figyelt kérdés

Megnéztem és ugyanaz van benne, mint a whiskasban. ezekre gondolok: Tesco,Dorty,Kedvenc,stb.

Ezekből mi hiányzik ami eg macskának fontos?

2009. okt. 3. 20:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Hús.

Ezekben szinte semmi hús nincs. A fehérje ami fel van tüntetve, az szója, és egyéb növényi fehérje.

2009. okt. 3. 20:32
 2/18 A kérdező kommentje:
és a whiskasban sincs hús? akkor az mitől olyan 'márkás'?
2009. okt. 3. 20:32
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Ez hülyeség hogy semmi hús, épp annyi van az olcsóbb kajában is mint a whiskasban. Csak a whiskasnál fizetned kell a szebb csomagolást is meg a nevet.
2009. okt. 3. 20:34
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
A Whiskas nem "márkás", ha a márkáson a jó minőségüt érted. A Whiskas egy gyenge minőségű táp. Vannak közepes és jó minőségüek. Ezek jóval több húst tartalmaznak. A whiskasban az állati fehérje (tehát a valamilyen hús/csont/vér... stb) 4 %. A közepesekben 20, a jó minőségű tápokban 30-40% állati fehérje van.
2009. okt. 3. 20:37
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Ha vettél már olcsó tápot, meg Whiskast is, már a szaga is más. A Whiskasnak sokkal jobb az illata, és állagra sem az a felfújt izé, mint az olcsók. Régen mindig Whikast vettem amíg egy macskám volt, de már 3 van, annyit nem győzök azzal etetni. Meg is látszik, hogy az olcsóbb tápot nem eszik annyira, nem szeretik. Lassabban fogy. :D Persze mást is kapnak enni, nem éheznek... Igaz az egyik macseknak se a Whiskas, se az olcsó, se semmilyen táp nem kell, nem hajlandó megenni egyiket sem.
2009. okt. 3. 20:40
 6/18 anonim ***** válasza:
ezekben max 6-7 százalék hús van. büdös lesz a kutya, elviselhetetlen szagút fingik, és sokat. a select goldban 11% hús van és szép szőre lesz tőle a kutyának, nem fingik sokat és büdöset.
2009. okt. 3. 20:40
 7/18 anonim ***** válasza:
20:40-es vagyok. boccs, rosz kateg :D
2009. okt. 3. 20:41
 8/18 A kérdező kommentje:

Szerintem bárki fingik is nincs jó szagaxD

Nem én fizetem a kaját, nincs beleszólásom sajna, de egyszer veszek neki valami jó minőségűt, hill's-t vagy ilyesmit és kipróáljuk:)

2009. okt. 3. 20:51
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is az lehet hogy az olcsóban mindenféle összegyúrt vacak van. és pár selejtes húscafat a Whiskasban meg tápláló nem annyira zsírós husi van. amúgy Mi Mollit adunk a cicáinknak. szinte mindenhol lehet kapni (Penny,Tesco,) és szeretik a cicuk:)

amúgy egyszer hallottam tanárnőmtől hogy külföldi étterembe WHISKAST etettek az EMBEREKKEL. de a tanár olyan nem mondott hogy baja lett volna annak aki macsek kaját evett:)

2009. okt. 3. 21:40
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a cica döntötte el, hogy mit eszik meg, hiába vettem neki márkás konzervet vagy olcsót, csak a Whiskast hajlandó megenni. Mára már feladtam a harcot, egye csak ha azt szereti.

De tényleg annyival rosszabb, hogy kevesebb hús van benne, ezért én a konzerv mellé Purina one tápot adok, állítólag az 16%-ban a hús alapú.

2009. okt. 4. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!