Mitől rosszabbak ezek a kaják a többinél?
Megnéztem és ugyanaz van benne, mint a whiskasban. ezekre gondolok: Tesco,Dorty,Kedvenc,stb.
Ezekből mi hiányzik ami eg macskának fontos?
Hús.
Ezekben szinte semmi hús nincs. A fehérje ami fel van tüntetve, az szója, és egyéb növényi fehérje.
Szerintem bárki fingik is nincs jó szagaxD
Nem én fizetem a kaját, nincs beleszólásom sajna, de egyszer veszek neki valami jó minőségűt, hill's-t vagy ilyesmit és kipróáljuk:)
szerintem is az lehet hogy az olcsóban mindenféle összegyúrt vacak van. és pár selejtes húscafat a Whiskasban meg tápláló nem annyira zsírós husi van. amúgy Mi Mollit adunk a cicáinknak. szinte mindenhol lehet kapni (Penny,Tesco,) és szeretik a cicuk:)
amúgy egyszer hallottam tanárnőmtől hogy külföldi étterembe WHISKAST etettek az EMBEREKKEL. de a tanár olyan nem mondott hogy baja lett volna annak aki macsek kaját evett:)
Nálunk a cica döntötte el, hogy mit eszik meg, hiába vettem neki márkás konzervet vagy olcsót, csak a Whiskast hajlandó megenni. Mára már feladtam a harcot, egye csak ha azt szereti.
De tényleg annyival rosszabb, hogy kevesebb hús van benne, ezért én a konzerv mellé Purina one tápot adok, állítólag az 16%-ban a hús alapú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!