A bak nyuszik, mennyire vadak, és mennyire jelölik a területüket? A nőstények rosszabbak vagy a bak nyuszik?
Le lehet pontozni, de én még nem hallottam róla, hogy a nyulak wc-be bogyóznának.
Régebben volt fiú nyulunk, az nem volt vad. Nem tudom mennyire jelölt, mert idejének 99%-ában kint volt ketrecben.
van nyuszi WC ilyesmi: [link]
Nem szeretném, hogyha kint lenne egész nap, mert suliba vagyok és mire haza érnék biztosan felfordulás várna.Ezért inkább csak akkor van kint ha itthon vagyok.
Ha folyamatosan pakolgatjátok a bogyókat/pisit/pisis zsepit a WC-be akkor rá fog szokni. Persze kölyök nyuszitól egyelőre nem kell 100%-os teljesítményt várni. A WC-t rakjátok abba a sarokba amit magának kijelöl, ahova már pisilt(kakilt legtöbbet. Vagy ha berakjátok csak úgy, és ő folyamatosan máshova megy akkor rakjátok oda, utána ne változtassatok, és kitartóan hordjátok oda a dolgokat amiket a ketrecben össze-vissza hagy.
Nekem speciel azt a sarkot szokta meg amit én választottam.
Általában a nőstény nyuszik védik jobban a területüket.
Azt mondják, a bak bújósabb, míg a nőstény jobban védi a területét. Nekem spec. nőstényem van, és bújós, kedves. :)
igen, a bakok kicsit erős szaggal jelölnek!
én már csak az ivartalanítás miatt is választottam bakot, hiszen azt jóval egyszerűbb ivartalanítani... ivartalanítás után egyáltalán nem büdös a pisije.
nem vadak egyáltalán, a területjelölés is inkább a nőstényekre jellemző
Ja, oké. Még nem láttam ilyen nyúl-wc-t. :) A miénk csak simán lebogyózott egy rácsszerű dolgon keresztül.
Azt pedig, hogy kint volt, úgy értettem, hogy a házon kívül a kertben lévő ketrecében. Így nem zavart senkit a szaga. A lakásba nem is tudom, hogy behoztuk-e valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!